Oko 900e doplte za daske i uz to moras da budzis pretpluznjake ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa da bi bio "vario" plug...Oko 900e doplte za daske i uz to moras da budzis pretpluznjake ?
Jesi li orao nekad sa pretplužnjacima na tu dubinu od 15 cm?Pa da mislim da je bolji imt ja bih kupio njega za oko 3000 km a vjerovatno i manje, već sam uzeo ovaj za 4800 km. Ja imam deflektore i sa takvom kombinacijom uzorem kao ti na toj sliki gore. A pošto deflektori nemaju efekta kod oranja strnjika na dubini 15 cm zato razmišljam o predplužnjacima.
Nisam nikad orao sa predplužnjacima.Jesi li orao nekad sa pretplužnjacima na tu dubinu od 15 cm?
За ову њиву му не требају... Само беспотребно додатно оптерећује тракторEvo jednog Fopa sa predplužnjacima.
https://youtube.com/shorts/sYSCfu7TMRU?feature=share
Vogel 1020 jucer otisao,bio je mozda 3 sata na oglasima......pa prije nego je otisao sam mu montirao pretplaznjake i crtalo.....toliko o tome koliko trebaju ako plug ima kvalitetne deflektore pod dobrim kutem i dobro odraduju posao a daska spiralna wy400......Ne sikaraj te se moram ja to staviti da vidim kako rade, pripadam onima koji vole da ispituju i istražuju da bi nešto usavršio.