Plug - osnovna tema

Pa da mislim da je bolji imt ja bih kupio njega za oko 3000 km a vjerovatno i manje, već sam uzeo ovaj za 4800 km. Ja imam deflektore i sa takvom kombinacijom uzorem kao ti na toj sliki gore. A pošto deflektori nemaju efekta kod oranja strnjika na dubini 15 cm zato razmišljam o predplužnjacima.

To ti je tako, oćeš nećeš, da Fop nemože da ga proda po toj cijeni vjerovatno ga nebi ni radio. Ima ih nekoliko komada u susjednom selu gdje je zemlja pomor teška za oranje gdje ljudi nesmiju ni da kupe ove nove imt plugove, pa kad su oni nahvalili ovaj Fop i još nijedan nije ni pukao ni razvučen ja sam im vjerovao.

Pa da mislim da je bolji imt ja bih kupio njega za oko 3000 km a vjerovatno i manje, već sam uzeo ovaj za 4800 km. Ja imam deflektore i sa takvom kombinacijom uzorem kao ti na toj sliki gore. A pošto deflektori nemaju efekta kod oranja strnjika na dubini 15 cm zato razmišljam o predplužnjacima.
Jesi li orao nekad sa pretplužnjacima na tu dubinu od 15 cm?

U pravu si, sad je upitnik dali i meni trebaju pošto imam tarup i tarupiram kukuruzovinu, a vjerovatno ću i strnjik.

Nazad
Vrh