Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trecu glavu.A šta ti tu nadograđuješ.
Glave od pluga su ti posvađane. Ne pitaj me kako znam.
Ne bitno koja je marka ako majstor dovati ode ili prva ili druga glava.To hoće da se desi na 757.
Misliš pero daske otišlo ka napred?Ili možda pak od prve glave... Ako gledaš liniju traktora, gume recimo, deluje da prva glava zabacuje ka unutra...
Neće da se desi ako plug ima sigurnosni šraf. I dan danas orem sa 757, protrgovao sam ih par komada. Imam negde sliku jednog trobrazdnog kojeg je jedan 1025 demolirao u ritu, 3. brazda bila nabačena od gore na ram prve 2.Ne bitno koja je marka ako majstor dovati ode ili prva ili druga glava.
Nisam gledao daske, već kako raonici stoje... Opet slika i ugao slikanjamožda varaju... Uživo je svakako jasnije...Misliš pero daske otišlo ka napred?
Crtalo sam skinuo, guši mi na otkosima, inače ga koristim. 4x35, ali mi se nešto zabrazđuje malo pa hvata oko 150-155cm. Na 25cm je dubina.Ala je ovo zemlja i sitno oranje, crtalo i ne koristiš, koji je to zahvat?
Znači da može MTZ 1025 da lepo vuče 4 brazde.Crtalo sam skinuo, guši mi na otkosima, inače ga koristim. 4x35, ali mi se nešto zabrazđuje malo pa hvata oko 150-155cm. Na 25cm je dubina.
Da, da eto već 12-13 godina tako ide. Ovde je baš peskovita zemlja pa to može tako ali mu je na knap. Mnogi ne veruju kad kažem da troši oko 7 litara boljeg dizela s pumpe po jutru u zimskom oranju.Znači da može MTZ 1025 da lepo vuče 4 brazde.
Upravo tako, adekvatno opterećen odgovarajućim agregatom u datim uslovima.Troši malo zato što može da vuće takav plug. Da su mu teške i tri glave, kao kod nas, onda bi i potrošnja bila 20l po kj.