zszolika
Član
Pozdrav,dali ima neko iskustva sa Heger Delphin 3x30 plugom...s cime ga vukao,dali lak za vucenje,dali dobro zaorava kukuruzovinu itd,hvala vam!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sad citam ovo, 560 vukao 3×30 plug...Upravo tako, adekvatno opterećen odgovarajućim agregatom u datim uslovima.
Četvrta glava je, na primer, išla sa pluga kad sam nakon podrivanja orao za sadnju voća na 35cm
Davno, kad je Rus bio nov i dok je ćale tražio adekvatan plug za njega, na licitaciji u Napretku kupi plug Novi Travnik 5x30cm. On je ustvari bio 5+2x30cm, polunošeni ravnjak i vukao ga je tako sa 7 brazda Torpedo RX 170 u surdučkoj zemlji a skinuli su te +2 brazde za licitaciju. Al je to bila bedevija. Gredelj 200x200 preko 4 metra dug sa 5 brazda težak kao zemlja. Orali smo sa njim neke 4 godine dok nije naleteo na Vogela. Generalno, bio je loš plug i prilično iznjakan, ali je mogao ruja i sa njim da se izbori. Deda je 25 godina vukao Leopard 3x30 sa IMT560 stari tip. Ograničeni smo dubinom oranja na 25-26cm, dublje je ilovača, po bregovima već na 20cm se žuti zemlja, tako da može svašta da se kombinuje. I radja odlično u kišnim godinama, a kad je suša prvi naje...mo
Imaš par postova iznad snimak oranja, da vidiš kakva je to peskara kod nasSad citam ovo, 560 vukao 3×30 plug...
Mi smo probali sa 560 3×32 niz breg, mozda je mogao do 20cm najvise, a svi smo bili ubedjeni da ce moci bez problema do 30cm, i taj plug bi sluzio samo za oranje u bregu i u jednom smeru tj niz breg ali od tog posla nije bilo nista.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Stavi sliku...meni je oznaka nepoznataJel zna neko nesto o plugu IMT 1173/2 ?
Koja je visina i rastojanje izmedju glava?Valja li?
Sent from my SM-A415F using Tapatalk
Narod Niša nema pečat.A pecat?
PločicaIma pločica na njemu, IMT 11 73/2
PlugIma pločica na njemu, IMT 11 73/2
PlugTo je neka kopija iz neke radionice.