Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja kake sam sreće prve godine bi zakačio raonik, druge godine otkinuo špič, treće otkinuo crevo.Ja bih tako komsijama pricao da kupujem, pa svake godine od drugog pozajmim. Njima se i ne primeti da sam poorao 3-4ha,a meni bi znacilo.
Misliš mala greška a velika šteta?Žena, kola, plug i bicikl se ne daju nikome!
Aco imas visoke standarde. Mi smrtnici i ne znamo sta je to spic kao dodatna oprema na raoniku a ni crevo nemamo na IMTu. Jos samo da si spomenuo i pretpluznjak da iskrivis i full plug imas.Ja kake sam sreće prve godine bi zakačio raonik, druge godine otkinuo špič, treće otkinuo crevo.
Use i u svoje kljuse.
Pretplužnjak i imt plug, pa to je baš dodatna oprema, imaš komšiju tajfuna kojima ima plug sa extra opremom.Aco imas visoke standarde. Mi smrtnici i ne znamo sta je to spic kao dodatna oprema na raoniku a ni crevo nemamo na IMTu. Jos samo da si spomenuo i pretpluznjak da iskrivis i full plug imas.
Tad je bio mlad, neiskusan.. Sad je stariji, pametniji, nece covek da pogresi opet!Au Miladine ako ovako tražiš plug šta je bilo kad si se ženio???
Koji dvobrazni Mirban?Treba mi jedna mala pomoć. Da li negde, kao poseban deo, može da se nadje ona kocka kroz koju prolazi šraf na ručici za štelovanja zabrazd/izbrazd? U pitanju je dvobrazni IMT plug. Uzeo sam novu tu ručicu ali ona nema takav sistem već neku pločicu kroz koju prolazi deblja armatura u obliku slova U i sa njom se steže, ali mi se stalno krivi i ne mogu da je uštelujem kako treba jer mi ispada naj mali deo iz onih zubaca. Odgovaralo bi mi da može negde da se kupi ta kocka ili ako neko ima originalne dimenzije toga pa da negde napravim. Hvala puno svima koji daju odgovor.
I tad sam bio probirač ali sam dobro probrao i jedan sam od rijetkih koji priznaje da mi je žena daleko zaslužnija od mene za sve što smo stekli ali je i uspjela da me skine sa estrade pošto sam bio harmonikašTad je bio mlad, neiskusan.. Sad je stariji, pametniji, nece covek da pogresi opet!