Plug - osnovna tema

Možda ali pokasno, ja sam skoro završio sa subvencijama, sve sam kupio novo, jedino još plug da riješim i neznam šta bih još izmodao.

Naravno, jednom sam dao IMT 610.14 rođaku i od onda nije nikada orao kako treba, negde ga je natrgao i upropastio. Obrtač pogotovo ne bih nikome dao pa da mi je na oko ispao, nema šanse.

Da vam kažem da mi nimalo nije jednostavno tražiti nečiji plug. Po prirodi sam takav, čitav život sam kupovao sve što mi treba da nebih tražio od drugog, a isto tako skoro nikome nisam davao moju mehanizaciju, radije odem ja da nekom nešto uradim. Nekako me goni maler da mi nešto pokvare, kao što sam dao prijatelju da mi vozi rasadu kad sam rasađivao plastenike, a on zakačio stub kapije koja je široka 6m.

Aco imas visoke standarde. Mi smrtnici i ne znamo sta je to spic kao dodatna oprema na raoniku a ni crevo nemamo na IMTu. 😂 Jos samo da si spomenuo i pretpluznjak da iskrivis i full plug imas. 😀
Pretplužnjak i imt plug, pa to je baš dodatna oprema, imaš komšiju tajfuna kojima ima plug sa extra opremom.
Mesto creva, recimo oblazne matica na kocki ručice i to se razloka.
Inače ima špic i imt, lično imao, kupljeni za 4000 dinara oba raonika sa špicom na diskontnom popustu na vašaru.

Treba mi jedna mala pomoć. Da li negde, kao poseban deo, može da se nadje ona kocka kroz koju prolazi šraf na ručici za štelovanja zabrazd/izbrazd? U pitanju je dvobrazni IMT plug. Uzeo sam novu tu ručicu ali ona nema takav sistem već neku pločicu kroz koju prolazi deblja armatura u obliku slova U i sa njom se steže, ali mi se stalno krivi i ne mogu da je uštelujem kako treba jer mi ispada naj mali deo iz onih zubaca. Odgovaralo bi mi da može negde da se kupi ta kocka ili ako neko ima originalne dimenzije toga pa da negde napravim. Hvala puno svima koji daju odgovor.

Treba mi jedna mala pomoć. Da li negde, kao poseban deo, može da se nadje ona kocka kroz koju prolazi šraf na ručici za štelovanja zabrazd/izbrazd? U pitanju je dvobrazni IMT plug. Uzeo sam novu tu ručicu ali ona nema takav sistem već neku pločicu kroz koju prolazi deblja armatura u obliku slova U i sa njom se steže, ali mi se stalno krivi i ne mogu da je uštelujem kako treba jer mi ispada naj mali deo iz onih zubaca. Odgovaralo bi mi da može negde da se kupi ta kocka ili ako neko ima originalne dimenzije toga pa da negde napravim. Hvala puno svima koji daju odgovor.
Koji dvobrazni Mirban?

Nazad
Vrh