Poslaću sliku Jaguara da vidite plazove, ja nemogu to kupiti iako sam imao volju, za mene je to neispravno jer bi imao problem sa zaparanjem u zemlju. Vulkan ispravno leži i nije to loš plug samo me malo muči što je fiksni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gledaj plug, menjaj zenuOuuu davno, još malo pa penzija akobogda.
Sacekaj malo sa kupovinom bas zato sto kazes da si pred penzijom sada uvode subvencije za penzose jer samo oni ostaju da rade zemlju.Jos jedna ovako dobra godina i bice belaja za sve nas.Ouuu davno, još malo pa penzija akobogda.
Nisam se sjetio da slikam Vulkana a pogledaj gore sliku Helti Pluto da su oba plaza odvojena od betona.Miladine, a šta ako taj beton nije sav ravan vać malo podignut u delu gde leži druga brazda?
Onda nam pošalji i sliku tog Vulkana da vidimo kako on leži na betonu i vidimo razliku.
Videces da gresis kad ovi korisnici usluga "Tata Service"pocnu da racunaju pola ce da batali a pola ce da bude dosledno i baviti se poljoprivredom.Odmah se otvara prostor za nas penzosePenzionerske subvencije neće uvesti nikad. Nije ova godina meni bila loša, pšenica 825 kg/ha kukuruz 750 kg/ha, sve je urađeno u fulu.