aca74
Član
Po ceni koju je napisao realno je bilo da odma isti dan ode.Ja ga danas pitao rekreativno za slike, kaze prodano.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po ceni koju je napisao realno je bilo da odma isti dan ode.Ja ga danas pitao rekreativno za slike, kaze prodano.
Agritehnikom raonici i vrhovi, šiljci a Mikron sirig predplužnjaci i nož za sečenje brazde (još nenamontiran).@djjova gde si kupovao?
Samo raonike.Jesi li uzimao komplet pretplužnjake ili samo raonike za njih?
Jak plug mi imamo takav samo 3 brazde najviše koristimo kad treba da se izore gde u panjevi ili neke žile i trnja ne možeš ga pokidati kolko je jak. Ali oranje je jako loše ima kratke daske i ne okreće zemlju nikako od tog je bolji leopard dosta dobro ore i okreće zemlju i ako se vozi sporije.Šta mislite o ovom plugu?
https://www.polovniautomobili.com/prikljucne-masine/20525437/alpler-psp144
Da neravno do bola, ajd prljavo mi nije problem. Mislim da ima polovnih ravnjaka boljih, ali mozda su svi niži.Prinos, da, pa ne utiče mnogo ,al me najviše nervira spremanje u proleće gde je u jesen bilo loše zaorano sa 757,kad ne zatrpa dobro žetvene ostatke oni ni ne strunu do proleća...
I dalje smatram da za te pare ne može puno bolji da, se kupi, al da je dobar nije...