Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovaj trobrazni kverneland je 1950 evra? Preskupo!!!Razumijem, preporuke su na mjestu, razmišljao sam nešto ako nemože voziti 3 brazde da pravim od njega 2 brazde. E sad koliko je to isplativo dati 1950 e i praviti od njega 2 brazde. Sa druge strane nov Jaguar Dubica 2 brazde, 10 12 14 coli, daske kopija UN 350 Sa crtalom i predplužnjacima bi me izašao 2000 e, nemože čovijek lako donijeti odluku.
Imas li koju slicicu?Biće kod mene u komšiluku uskoro jedan lep kompletan dvobrazni original Vogel Not ravnjak,sa sve pretpuznicima i deflektorima. Gazda sa njim orao svojih 40-ak kJ godišnje.
Imam ponudu za Akpil Mix 40 3 brazde ravnjak za 6900 km puna daska i 7600 km rešetkasta daska, minus 30 % podsticaja. Kod akpila me buni visoko desno kačanje 70 cm, 850 raspon glava i neke čudne daske. Dubica 3 brazde 7800 km, 2 brazde 6700 km minus 40 % podsticaja, i kod Dubice je povisoka desna strana kačanja.Pogledaj posto su poljski Akpil ili Dubica