Plug - osnovna tema

Ja sam tako tražio auto koji mi odgovara skoro dvije godine, sistematično pratio oglase, ali nisam uspeo. I na kraju, auto bukvalno našao mene, baš takav kakav sam i tražio.. Nije bio ni oglašen, stajao u garaži poslednje dvije godine..

Ako je sudjeno nacices plug,jedino ako se budes neckao moze da ode

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

6klipa, iakreno mislim da je za breg na gornjoj granici i da bi to teško išlo. Ne mogu da nađem nigde 3x35 da je liči na plug.

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

Ako dobro vidim kod ovog alplera kolenasta moze da se skine i da se okrene tako da mu desna manja krivina ide levo i na gore a leva veca da ide desno i na dole. Dobija se ista visinska razlika ali se dobija manja srednja visina.. Trebace mu samo nova rupa za fiksiranje polozaja (ako to nisu vec predvideli i izbusili)

Slozicu se sa nekoliko kolega iz prethodnih postova, manji i laksi agregat za bolji i laksi rad + dugotrajniji traktor.
Kolena su ista i lijevo i desno, jedini lijek je da se na one dvije ploče navare ispod druge dvije ploče i na njih postaviti kolenastu. Poželjna mi je visina kačanja 65 cm.

Pratim i to,ja moj plug platio 2450e a sad da ga prodajem nebi isao ispod 4000e

Ja sam se malo prevario, prije mjesec ipo prodam nov Bečejski vogel 12 coli za 800 e, a nije uzorao ni 10 ha. Sad je taj plug oko 1700 e. Bolje da sam ga povećao na 14 coli sad se nebih mučio šta kupiti.

Pozdrav, potreban mi je savjet.
Naime, naručio sam Unlu Nitor plug obrtač, 4 glave, kverneland rešetkaste daske sa vario sistemom. Međutim, meni je stigao ovaj plug sa kverneland običnim daskama koje prilično lijepo izgledaju ali nisam siguran kolika je razlika kada budem radio i da li se isplati da skidam ove daske i da kupim od svog novca rešetkaste...
Zemlja koju obrađujem je poprilično teška 3-6 klasa zemlje, a traktor je JD 6175M.
Dole je moja puna daska a pored je kverneland rešetkasta.
2b33d0d52e995a8fe1e3aa8638c5a1e1.jpg
9f345e6fbd5b6ee77f8c9b60696a409b.jpg
17f4b3684e4412c2c3a5cd7ad7f446d5.jpg

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Mozes traziti...pitanje dal bi dobio...
Na oglasima ima masina koje stoje i vise od godinu dana a trgovci samo nivelisu cene ....
a ni po onoj pocetnoj nisu mogli prodati
Ja kad sam kupovao plug,lemken opal 90 se kretao oko 3000-3500e a pogledaj sad,neces naci ispod 6000e,a ja za svoj izneo koliko mi je jedan nudio da mu prodam ali jedva sam ja kupio pa nije na prodaju

Isto tako sa prikolicama,kad sam trazio znam da su ove prikolice bile u oglasima i trazio je 16000 za obe a sad trazi 20000. Pa jbt ako nije imao kupca za 16 ko ce mu sad dati 20 ili poludeo ili nesto nije uredu sa ljudima
b232b92c0b91ccf1ff7cb59cbb00babb.jpg

Pozdrav, potreban mi je savjet.
Naime, naručio sam Unlu Nitor plug obrtač, 4 glave, kverneland rešetkaste daske sa vario sistemom. Međutim, meni je stigao ovaj plug sa kverneland običnim daskama koje prilično lijepo izgledaju ali nisam siguran kolika je razlika kada budem radio i da li se isplati da skidam ove daske i da kupim od svog novca rešetkaste...
Zemlja koju obrađujem je poprilično teška 3-6 klasa zemlje, a traktor je JD 6175M.
Dole je moja puna daska a pored je kverneland rešetkasta.
2b33d0d52e995a8fe1e3aa8638c5a1e1.jpg
9f345e6fbd5b6ee77f8c9b60696a409b.jpg
17f4b3684e4412c2c3a5cd7ad7f446d5.jpg

Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Mene zanima takav plug, ako tražiš kverneland daske da li to povećava cenu? Ako nije problem koliko je koštao plug?

Nazad
Vrh