Da ima i (s)emajlirane glave mnogo je to jaka cena ali o.k ti najbolje znaš šta ti odgovara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaš li kako se zove i koji je vogel.Stigao ti je jedan Vogel u selo skoro, pitaj pa probaj videces da ce ici perfektno.
Može ali za neki dan.Može li koja slika.
Nije problem.Može ali za neki dan.
Ili mi se čini ili je plug mnogo zavaljen prema oranju?
Kad se produži kosina jeli se i greda morala produžiti.
Točno. Slika je dosta stara, plug kupljen nedugo prije tog oranja, a traktor uzak (vanjska širina 145 cm) pa se jako nagne u stranu kod dubljeg oranja. Nije mi se dalo to podešavati, ionako se oralo ok. Plug je izvorno 2x14", ali sam ga presložio na 1x12". Vidi se da su pretlužnjaci na zadnjoj glavi izbačeni za 5 cm u neizorano, Kasnije sam napravio novi nosač za te pretplužnjake, malo se verzirao s plugom i nakon toga izgleda nešto bolje. Čini mi se da je na toj drugoj slici i traktor proširen sa 145 na 151 cm. Kad se usporede obje slike, vidi se da poprečni nagib pluga kod oranja tim plugom ne utječe na kvalitetu oranja.Ili mi se čini ili je plug mnogo zavaljen prema oranju?
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Da ja sam i gredu promenio jer sam hteo i da ga produžim pa mi je sada razmak između 105 ili 110 cm neznam tačno.Kad se produži kosina jeli se i greda morala produžiti.