Miloš D.T
Član
Ima cetvorobrazni sanderum isti kurdilj ko kvederland.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taj je iz Kraljeva.Bio je jedan oglas na netu, čovek ima preko 40 takvih plugova na prodaju, iz uvoza.
Ima li mozda neko da proda kverneland ravnjak trobrazdni 14 ili 16 coli
Mislis da bi mogao 892 da ore sa 756 i da lepo zatvara brazdu?Zahvat pluga nema veze sa sirinom jarka
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Ево ти мој ИМТ 756.3 још ћеш и јефтиније проћи.Раоници отковани, точак, пераја ,дефлектори...Interesuje me kako vam se cini ovaj plug? Cena mu je jaca, ali navodno je sve top...vidim i da su mu predpluznici kao novi...
Imam imt 756 i koliko sam se raspitao nece moci lepo da ga vuce Rus 892, da ce se videti trag gume, ahteo sam da preguram bar ovo oranje....pa moram da trazim neki 757
Teško da 892 može ići sa 756 poznao bih se svaki krug verovatno. Pogotovo ako imaš 16.9 gume. Onda bolje gledaj 757.Mislis da bi mogao 892 da ore sa 756 i da lepo zatvara brazdu?
Da i meni je jaka cena, zato sam vas i pitao za misljenje...i dobro ste mi otkrili sto je rucka prepravljena nisam znao ni za to