Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Original deo,nije zamenski, u profiagraru 25e+pdv kom.To je za lemken? I koliko je komad?
Nema kod ovog tipa lemkena mogucnost okretanja spiceva, samo novi. Mozda su stariji modeli to mogli,ja to ne znam. Kod opal 5 samo novo. Raonici na predpluznjacima mogu da se okrecu.Lord samo okrećeš, ili ih menjaš?
Mada ja nekako nisam ni video izmenjivost špiceva na plugu u Almexu.
Ja sam čak pomislio da ni nema špic, već mora ceo raonik.Nema kod ovog tipa lemkena mogucnost okretanja spiceva, samo novi. Mozda su stariji modeli to mogli,ja to ne znam. Kod opal 5 samo novo. Raonici na predpluznjacima mogu da se okrecu.
Sent from my S60
@mixer87kac ti ores sa 4 brazde ili sa tri brazde obrtac. I to pravi ogromnu razliku u trosenju organana? I svi ostali faktori,dubina,zemljiste,itdJa mom VN nisam još ništa menjao a radi od 2016. Uzore od 150 do 200 kj godišnje. Još ovu jesen pa dogodine menjamo špiceve, kod mene se okreću.
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Jesam, okrenuti su. Još ovu sezonu i menjaju se.Da li si u medjuvremenu rotirao spiceve?
Sent from my SM-A315G using Tapatalk