Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Kako su se vama (ako ste ih koristili) pokazali raonici od bor-mangan čelika? To mi je predloženo da uzmem u odnosu na one što su samooštreći? Rečeno mi da zovem nekog čoveka Atilu i da od njega poručim.
Komsija je kupio olt pto zahvat 25cm.
Probao ga je ali ima problem!!
Desni lanac mu se zateze a on ne zna kako da pomeri onu osovinu i resi problem!!
Da li uopste moze da se pomera osovina kao na imt-u levo desno??
Plug znam samo sa slike pa sam hteo vas iskusne da pitam!!
Plug nije krivljen, daske su ok kao i raonici ali ga to muci!!
Danas sam isao da ugarim jednu njivu ali imam problem.Kad orem kolko god da pomerim osovinu plug zabacuje traktor!!Kad sam zavrsio prvu vratio sam se opet na pocetak i plug je bezao u levo tako da je hteo da hvata preko 50cm a ne 35cm!!Osovinu sam pomerio dosta i rucicu sam stavio na zadnju rupu ali se isto ponasa!!
Ostalo mi je da osovinu jos malo pomerim u desno pa bi mozda pomoglo ali mi se ponasalo isto kao da je nisam pomerio.Mozda je plug kriv a mozda ja ne znam da ga podesim zato sto mi je ovo prvi jednobrazni( do sada sam orao dvobraznim)!!
Crtalo sam narucio zajedno sa deflektorom i treba da mi stigne za nekoliko dana.
Danas sam zakacio plug poneo metar, kljuc i cekic.Osovinu sam namestio kao kod Sit Anprca i plug vise nije bacao u stranu!!
Osovinu sam morao da pomerim nekih 10cm i rucicu za dva zuba nazad.
Jedino sto sam primetio i mislim da zbog toga nisam mogao da ga nastelujem jeste to sto dok se krecem plug bezi a kad stanem osovina stoji nekih 2cm u levo.I ja sam morao nekoliko puta da je pomeram po 1 ili 2 centimetra dok mi Sit Anprc nije poslao kako kod njega stoji.
Orao sam sa raznim plugovima ali mi se ovo nije nikad desilo.
Da li su dobri mgm plamen predpluznjaci??
Moj komsija je prvo kupio mgm plamen i ok su ali ih je zamenio za hudjik i kaze da neverovatno zaoravaju.Ali su hudjik skupi, on ih je uzeo za 10.000din ali su sad verovatno poskupeli!!
Kad sam video kako zaorava odmah sam hteo i ja da kupim.Verovatno cu u jesen da kupim hudjik!!
To je verovatno cena za par pretlužnika (levi i desni) sa nosačem. Inače Axial iz Baje kupuje od Hudjika te pretplužnike i ostale delove koje rade za Vogel plugove.