aca74
Član
Ima li tvoj plug pretpluznjake? Kada ima pretpluznjake tih 73 nije baš toliko visoko.Ja trenutno radim sa imt610. 14 koji je 73x95 i za moje potrebe je ta dimenzija sasvim ok pa mi je zato taj lemken zapao za oko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima li tvoj plug pretpluznjake? Kada ima pretpluznjake tih 73 nije baš toliko visoko.Ja trenutno radim sa imt610. 14 koji je 73x95 i za moje potrebe je ta dimenzija sasvim ok pa mi je zato taj lemken zapao za oko.
Nema predplužnjake ali sasvim lepo ore i ovako. Naravno da bi bilo bolje da je viši ali ja mislim da mnogo veću ulogu igra razmak izmedju glava da je 105 umesto 95 nego 5 ili 10 cm visine. Ona tvoja računica nešto nije dobra jer 180-10cm greda=170/2=85cm ako si tako računao.Ima li tvoj plug pretpluznjake? Kada ima pretpluznjake tih 73 nije baš toliko visoko.
Greška. 160 cm visina. Jedno mislim drugo pišem dok auto vozim.Nema predplužnjake ali sasvim lepo ore i ovako. Naravno da bi bilo bolje da je viši ali ja mislim da mnogo veću ulogu igra razmak izmedju glava da je 105 umesto 95 nego 5 ili 10 cm visine. Ona tvoja računica nešto nije dobra jer 180-10cm greda=170/2=85cm ako si tako računao.
GB prima line ukupni klirens 160 cm, manje 12cm greda i podeljeno po pola, izađe 74cmGreška. 160 cm visina. Jedno mislim drugo pišem dok auto vozim.
DaInace dobra im ideja ukupna visina 160cm i ja prvi sam odmah pomislio na prvu klirens je 80 ali kad oduzmes gredu dobijes 74cm. Braca ti si bese uzeo Poetingera servo 25?
Nisam nikad tanjirao kukuruzovinu, kad najbolje ide? Odmah posle kombajna ili kad odleži, suva ili vlažna? Guši li tanjiraču?Nije problem klirens od 74 cm, istanjiraš parcelu i oreš bez problema.Teško je naći plug da ima baš sve što ti treba počevši od visine preko razmaka između glava, željenog proizvođača i na kraju odgovarajućeg budžeta.
Ima kod nas bila pod snijegom dobio novu površinu blato još nije za orat.Sad je više i nema