Plug - osnovna tema

Kolko se secam, oni gledaju da uvoze samo sa WS tipom daske jer se navodno najbolje pokazala kod nas. Ako neko hoce drugo obezbede i to.A sto se tice placa, kolko sam cuo nemaju ni jedan plug na stanju. Sve je prodato, tako da nema ni sta da se pokaze.

Kolko se secam, oni gledaju da uvoze samo sa WS tipom daske jer se navodno najbolje pokazala kod nas. Ako neko hoce drugo obezbede i to.A sto se tice placa, kolko sam cuo nemaju ni jedan plug na stanju. Sve je prodato, tako da nema ni sta da se pokaze.
Regent?. Imaju 4 brazni, ja ga gledao. Nije isti plug ali video sam nesto

Ne bih da kudim, ali da je kvalitetan ne bi ga toliko ojacavali.
Aco u vezi Regenta po terenu cujem reci hvale za momke iz Agro Cesle, Lemkena imas u vise firmi sigurno negde mozes naici na normalne ljude koji zele da pregovaraju i isto pohvale za momke iz ProfiAgrara dosta su korektni oni prodaju Vogele tj Amazone.

Lemken novi imaju 100 cm razmak mislim.

Za sada se tako namesta, taj plug. Jos malo moram pogledati druge brendove, ali cenovno regent povoljniji od pottingera da ima u opciji dve brazde kuhn nebi ni razmisljao, ali nema.

Izgleda da svi jednu forsiraju.
Drale za koji? Regent 6700, pottinger 7000, lemken 7700 sa pretpluznjacima.
To znam, pitacu jos za neke.
Немој и ово је превише,као да су од титанијума прављени.🤔
Па цео свој атар да узорем неће.се исплатит за 5 година ни један од ова три. Друг је летос купио новог 820рм и од поврат узме Аплера 2 бразде 3500евра али није узео претплужњаке мада и са дефлекторима екстра добро заорава.

Skupi jesu to je tako.
Ali i vrijede nema goreg kad imaš loš plug.
Bolje bi bilo 3 brazde kupit pa skinit treću.
Mala razlika

Немој и ово је превише,као да су од титанијума прављени.🤔
Па цео свој атар да узорем неће.се исплатит за 5 година ни један од ова три. Друг је летос купио новог 820рм и од поврат узме Аплера 2 бразде 3500евра али није узео претплужњаке мада и са дефлекторима екстра добро заорава.
Koje dimenzije je Apler? Ima jedan kod nas ali ga nisam zagledao.

Maticu to je cena sa pdv? Posto je bez pdv 8700.
Ja sam navodio cene bez pdv, 3 brazde je skuplji 2000 evra bez pdv-a.
Realno nemam potrebe za vecim traktorom i za ove 2 brazde mi je pun džak para.

Ja pričam kao da pdv ne plaćam :haha: :udri::ppozdrav:.
Iskreno nisam ni računao koliko je cena sa pdv-om, to mi je danak koji moram platiti, pa se mnogo i ne sikiram.
Jedan mi počeo čak i u dinarima, reko nemoj bajo ufatiće me glavobolja, milionski iznos je.

9500 bez pdv.
Ima jedan u Sloveniji na oglasu vario 3 brazde 5 tisuća. Evo oglas.
Sad malo sam čitao da lemken ima 20 vrsti daske.
Pa sad ti znaj koju izabrat.

Ma proizvođači plugova imaju više vrsti dasaka. Onda odeš kod prodavca, oni imaju samo jedan tip punih i jedan tip rešetkastih. Ubeđivali me da je to zbog nabavke delova (pukne daska) i da imaju lager isti, a da ne čekaš da stigne iz uvoza.
Daska je odabira po tipu zemlje. Znaju to i prodavci.
Dobra ova prahulja u Sloveniji :haha: .

Nazad
Vrh