Dobro kupio ga Amazon, ali nije propala firma samo je prodata.Kupijo ga amazon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobro kupio ga Amazon, ali nije propala firma samo je prodata.Kupijo ga amazon.
A što bi odsekao 3 brazdu nije bolje samo da se skinu glave a kome smeta što je greda duža pa ako ima potrebe može vratiti.Kod nas je novi Maschio Unico 2 brazde oko 6200+pdv. Dosta je tih Unica prodano, lijepo oru. Imaju daske od Kvernelanda ako se ne varam.
Kod 2 brazde plugova je jako teško pronaći da je dosta velik i ako i je, obično imaju po jedno crijevo na cilindru. Recimo ovaj izgleda solidno.
Pottinger SERVO 1 Plug
Pottinger SERVO 1 Plug Plug Landsberg SERVO 1 - pune daske - višina pluga: 150www.njuskalo.hr
Također dok sam tražio 2 brazde plug za svoj Deutz, nisam ga našao u to vrijeme, na kraju nisam ni kupio, ali kolko sam gledao došao sam čak do ideje da kupim 3 brazde Lemken opal 110, da se nać 2+1, ali da je i fiksni 3 brazde, odrezao bi zadnju. To je dosta provjeren plug, ima dijelova, lijepo oru, dva crijeva i dao se nać 3 brazde po 3000-3500 eura.
Pa ili to da, još bolje.A što bi odsekao 3 brazdu nije bolje samo da se skinu glave a kome smeta što je greda duža pa ako ima potrebe može vratiti.
Matična firma Vogel&noot sa sedištem u Austriji je bankrotirala. Amazone je kupio vogelov pogon u Mađarskoj i prava za proizvidnju vogelovih plugova. Da li je neko preuzeo prava za ostale proizvode ne znam.Dobro kupio ga Amazon, ali nije propala firma samo je prodata.
Ovo neko oranje na 10~15 cm nekog lakog peska, ovde bi i imt 533 vukao tri brazdeKod nas cene plugova padanje na guzove, Rus napravi sebi plug
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Drug nije moj plug,komšijim je isto takav i on je rešio ovo da radi,a moj je na prodaju.Ideja je dobra ali samo ti znas da li okej zaorava.Predpostavljam da je jeftinije ovo bilo nego predpluznjaci.Kad se osusi snimi da vidimo kako radi.