nikola indjija
Član
Kosta verovatno 7-8 hiljadaIma kod Pedje u Prhovu odlican Regent,3 brazde obrtac,resetka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kosta verovatno 7-8 hiljadaIma kod Pedje u Prhovu odlican Regent,3 brazde obrtac,resetka.
Nisam znao da je vogel propaoNestao jedan Vogel Noot a da neće IMT.
Morao sam se vratiti u nazad da vidim sta pise. Autocorrent mi se upalio garant, jer mi nerealno da sam toliko omasio rec "akvizicija".Бојчетићу, 'ебо те лапсус калами - уштоп'о сам на по' минуте размишљајући шта им је у ствари урадио "Амазон".
Može li bliže objašnjenje, sa kojim si ranije orao, a sa kojim novim si probao? i šta znači drugačija priprema? Šta je razlika, ravnjak, obrtač, koja markw, u čemu je caka, pošto sam neodlučan šta raditi u vezi nabavke pluga.Noviji plugovi ipak drugačije oru od starih modela..Orao sam plugovima starim 15-25god,i sad sam probao novi plug,to je priča za sebe,tek sada sam vidio kako je orat novim plugom..Svi oni izoru zemlju na svoj način,al poslije je drugačija priprema te zemlje..
Rade u Fopu plugove. Otkud informacija da je Vogel propao?A šta je sa FOP-om iz Novog Bečeja, nisu li oni bili u vlasništvu Vogela ili sam ja nešto pomešao. Znam da su pravili plugove sa IMT ramom i Vogel glavama. Da li još uvek rade plugove?
Kupijo ga amazon.Rade u Fopu plugove. Otkud informacija da je Vogel propao?
Overum 3x20",Rabe 5x16",Althaus 2x14",OLT 2x14,a sada sa Regent Titan 140 -4br Vario 12-22"..Regent od svih radi najbolje,kako je forumaš @Matic rekao,oranje je daleko ravnije i sitnije nego kod ostalih,ulazak i izlazak pluga je drugačiji,jarak po kojem kotač ide je širok i pravilan,ništa se ne prevrče nazad nutra.Može li bliže objašnjenje, sa kojim si ranije orao, a sa kojim novim si probao? i šta znači drugačija priprema? Šta je razlika, ravnjak, obrtač, koja markw, u čemu je caka, pošto sam neodlučan šta raditi u vezi nabavke pluga.
Kod nas je novi Maschio Unico 2 brazde oko 6200+pdv. Dosta je tih Unica prodano, lijepo oru. Imaju daske od Kvernelanda ako se ne varam.To sa prevrtanjem u brazdu me ubi u pojam. Namera mi je kupiti plug, čak i opcija novog pluga me ovakvim postovima zanima. Za tešku zemlju, kakva je naša ostaje pitanje šta uzeti, a da bude dvobrazni obrtač. Kuhn odlično oru, ali dve brazde realno nema. Jedan član hvali potinger, ali i regent.
Hvala na iskrenim sugestijama hurli!bb