Bratski znam kako se vuče, kako ore i zaorava masu.Zato sam i napisao da ću ipak njega uzeti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja imam njihov plug pod imenom Aydin Pulluk. To bi trebalo da su isti plugovi. Jedino sto na njemu valja je raspon između glava i visina. Sve ostalo je đubreKakvi su oni Unlu plugovi što se prodaju u MBV?Navodno kopija Kvernelanda, mogu da se nabudže sa dosta dodatne opreme.
Ja kada sam se odlučio za nov plug izbor je bio samo potinger servo 25 ili regent eurostar 120Bratski znam kako se vuče, kako ore i zaorava masu.Zato sam i napisao da ću ipak njega uzeti.
Kupio si traktor u rti, pa zašto kod njih nisi kupio i plug?Kako za koga,sve zavisi i godina kakva je u koje vreme se ore..gledao sam ja i poznate marke kako oru pa nisam bas odusevljen..to se namesti sve zavisi i od zemlje,do pre nekoliko godina imt 755 kad uzore milina da se gleda i ljudi zadovoljni svi.. bre da lose izgleda kako ore ne bi me zvali ljudi usluzno da im radim..mozda je po tebi ispod nivoa proseka za vecinu nije,video sam i ja tvoje takodje na yt oranje
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Bilo mi je previse u tom trenutku da iskesiram jos oko 10000e za plug iskreno,da nisam imao ucesce za traktor oko 9000e onda bi uzeo njega..nisam hteo nista polovno bio sam svuda gledao sam i na kraju uzmem ovaj i veruj mi zavrsava posao,malo je zeznut za stelovanje to priznajem ali ja sam mu usao u stos i sad ide kako treba..Kupio si traktor u rti, pa zašto kod njih nisi kupio i plug?
Bio bi sigurno još zadovoljnjiji!?
Zvao da pitam, dvobrazni kuhn u kite pancevo je oko 8500 e bez pdv-a, izadje bas dosta para za plug. Moram ici i do almexa da pitam za maschio dvobrazni cenu.Kupite Lemken, Kuhn, Regent, Pottinger i nema jeda. Oni beli Ermo svi kazu da jako lepo ore, meni samo to izgleda pretesko sve. Moj traktor takav 3 brazde pitanje da li bi digao uopste.
Za tebe je 2 brazde obrtač na 40-50cm zahvata prava stvar. Ja sam drugaru prodao jednog svog regenta ravnjaka 3x14", vuče ga istom Armom kao tvoja (Turija i Bečej) i prezadovoljan je kako to ide u paru. Govorim ti ovo iz razloga sto bi ti sa tri brazde obrtačem morao da radis kako može a ne kako hoćeš. Nošenje tog pluga bi ti bio najveći problem. Uostalom radio si sa takvim plugom i znas kako se sa njima ponasa i veći traktor od Arme.Kupite Lemken, Kuhn, Regent, Pottinger i nema jeda. Oni beli Ermo svi kazu da jako lepo ore, meni samo to izgleda pretesko sve. Moj traktor takav 3 brazde pitanje da li bi digao uopste.
Takav je moj bio samo 2 brazdePretraga priključnih mašina | Polovni automobili - auto oglasi
Pretraga priključnih mašina | Polovni automobili - auto oglasi Najposećeniji sajt za polovne i nove automobile u Srbiji. Kupite ili prodajte auto putem besplatnih oglasa.www.polovniautomobili.com
A dve brazde ermo, jel to postoji? Kakvi su uopšte ermo plugovi u brazdi, jel mrve brazdu u težoj zemlji?Kupite Lemken, Kuhn, Regent, Pottinger i nema jeda. Oni beli Ermo svi kazu da jako lepo ore, meni samo to izgleda pretesko sve. Moj traktor takav 3 brazde pitanje da li bi digao uopste.
Drugar je pre dan dva izeo trobaznog resetku u Delti ,Backi Jarak za 8800+ pdv nesto tu nije uredu u tvojoj ceni.Zvao da pitam, dvobrazni kuhn u kite pancevo je oko 8500 e bez pdv-a, izadje bas dosta para za plug. Moram ici i do almexa da pitam za maschio dvobrazni cenu.
Ja sam od tog Ermo pluga stavio predpluznjake na leoparda posto je kolega skinuo da bi olaksao plug jer je tesko nosio. Jako lepo zaorava i bez njih a i moj leopad sa tim pred pluznjacima.Kupite Lemken, Kuhn, Regent, Pottinger i nema jeda. Oni beli Ermo svi kazu da jako lepo ore, meni samo to izgleda pretesko sve. Moj traktor takav 3 brazde pitanje da li bi digao uopste.