Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci kod vas vazi ono nepisano pravilo minimum 40ks po brazdi. Kako idu tanjirace po toj zemlji kod vas, koliko tvoj case vuce, 24 ili 28 tanjira ?Koliko se sećam pre 3 godine na NS sajmu je bio kuhn 2+1 i bio je vidno niži od 3 braznog. A njegov rad mi se najviše svidja.
Videcu sta kažu cene i dimenzije regent dvobraznog, dimenzije potingera mi se opasnos svidjaju.
Što se tiče trobraznog, kod nas nema oranja sa tri glave bez 120 ks, poželjno da je 6 cilindra. Inače kada bi mogao, ne bi se mislio, 3 brazde nov i uživancija, i učinak i potrošnja. Skidanje glave sa redovnog pluga meni ne deluje uopšte zanimljivo, čak štavise nikako.
Regent se lakše vuče i od Lemkena...Zato je lemken dobar lakše se vuče a čini mi se da i regent lakše ide od nekih plugova.
Dobri su to plugovi samo treba znati malo i izabrat koje daske za koji tip zemljišta.Regent se lakše vuče i od Lemkena...
Da, kada imaš 40 ks po brazdi onda oreš dosta lakše, ali u ritu ume i to da bude skoro malo, kada su uslovi lošiji ha sam sa belorusom orao 4,5 km na sat.Znaci kod vas vazi ono nepisano pravilo minimum 40ks po brazdi. Kako idu tanjirace po toj zemlji kod vas, koliko tvoj case vuce, 24 ili 28 tanjira ?
Jesi probao sa IMT 757? Kažu da zaorava otkos slame bez problemaGledaću ja ipak Regenta.Imam ravnjaka i odlično se pokazao u ovoj našoj zemlji pa da ne izumevam mnogo.