Mislim da je baš dugo u oglasima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da je baš dugo u oglasima.
Arma 1104Braca koji traktor sada imaš?
Može ako ima volje ali jako teško[mention]Braca972 [/mention] Ako su voljni u RTI-u odrade ti tu trecu na povracaj...
Tako je, treća glava nema serijski brojPo meni, samo ako neko kupuje takav plug pa da pridodaju glavu, onda da se konkuriše za povraćaj.
Ili nisam u pravu?
Arma je dosta jača, stvarno treba 3 brazni plug.
Не изгледају лоше ја сам гледао двобразни обртач у Бест и ко,јак и масиван али све у комплету је 7500 евра.Kakvi su oni Unlu plugovi što se prodaju u MBV?Navodno kopija Kvernelanda, mogu da se nabudže sa dosta dodatne opreme.
Kod nas je letos kupljen nov trobrazni alpler 3 brazde sa deflektorima, predplužnjacima, veliki k. klak točak težak 1260kg, uparen sa 1221.3 i plug je krš, da ne kažem nešto ružnijeKakvi su oni Unlu plugovi što se prodaju u MBV?Navodno kopija Kvernelanda, mogu da se nabudže sa dosta dodatne opreme.
Ja imam Alpera i to sve sto si napisao nije tacno.mozda kod njega tako radi i ne zna da ga nasteluje,kod mene nisu ni dolazili iz Agropanonke da ga puste u rad nego smo se sami ucili i mucili da ga nastelujeo kako treba..ima visok klirens i zatrpava kukuruzovinu samo tako..ja ga drzim na 3x35 i nema da vrda sto kazes bezi levo,desno..Kod nas je letos kupljen nov trobrazni alpler 3 brazde sa deflektorima, predplužnjacima, veliki k. klak točak težak 1260kg, uparen sa 1221.3 i plug je krš, da ne kažem nešto ružnije
On ne može da zatrpa svu strnjiku a o kukurzovini da ne pričam
Ne može u opšte da ide pravo iza traktora, samo se "kezeči"(krivi levo desno) dolazili 2 puta iz agropanonke i nisu mogli da našteluju
Širinu od 3*40 je nemoguće naštelovati (zbog verovatno konstrukcije greške) samo 3* 35 i to nikakvog rada
Posle mnogo peripetija plug je vraćen (i uzeta je mahindra 595) a taj čovek je još u septembru u rti kaparisao potinger servo 35 i rok isporuke je april 2021
Jedno ne baš prijatno iskustvo u mom komšiluku
Jeste da nije Unlu, ali je iz Turske
Gledao sam tvoje yt video snimkeJa imam Alpera i to sve sto si napisao nije tacno.mozda kod njega tako radi i ne zna da ga nasteluje,kod mene nisu ni dolazili iz Agropanonke da ga puste u rad nego smo se sami ucili i mucili da ga nastelujeo kako treba..ima visok klirens i zatrpava kukuruzovinu samo tako..ja ga drzim na 3x35 i nema da vrda sto kazes bezi levo,desno..
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Kako za koga,sve zavisi i godina kakva je u koje vreme se ore..gledao sam ja i poznate marke kako oru pa nisam bas odusevljen..to se namesti sve zavisi i od zemlje,do pre nekoliko godina imt 755 kad uzore milina da se gleda i ljudi zadovoljni svi.. bre da lose izgleda kako ore ne bi me zvali ljudi usluzno da im radim..mozda je po tebi ispod nivoa proseka za vecinu nije,video sam i ja tvoje takodje na yt oranjeGledao sam tvoje yt video snimke
Neko je možda prezadovoljan sa takvim oranje, a nekima je to ispod nivoa proseka