Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zavisi da li je uzeo model 112 ili 122 ili 123 to jako utice na cenu. Nadam se da sam dobro brojeve napisao. Toliko ima proizvodjaca i modela da se ne snalazim bas a i ne trudim se popamtiti sve.Drugar je pre dan dva izeo trobaznog resetku u Delti ,Backi Jarak za 8800+ pdv nesto tu nije uredu u tvojoj ceni.
Ne znam. Ja sam ih pitao za 3brazde samo ali kad sam otisao da vidim odustao sam, jer je pretesko za moj traktor. Za dve brazde nisam ni pitao jer mi kao sto sam napisao to sve deluje nepotrebno jako i tesko.A dve brazde ermo, jel to postoji? Kakvi su uopšte ermo plugovi u brazdi, jel mrve brazdu u težoj zemlji?
Mislim da je 113, h80 l102cmZavisi da li je uzeo model 112 ili 122 ili 123 to jako utice na cenu. Nadam se da sam dobro brojeve napisao. Toliko ima proizvodjaca i modela da se ne snalazim bas a i ne trudim se popamtiti sve.
Meni su poslali predračun sa cenom 8700 + pdv, neko nije u pravu, sad da li ja ili ti kolega...Regent eurostar 120 3brazde puna daska,veliki pretpluznjaci,crtala gumeni radni točak, jesenas je bio 8900 sa pdv.
Razlika je mnogo veća, kod tebe je 8900 sa pdv-om a kod mene 8700 bez pdv-a...@olalija
Razlika tih, oko 200e je sto su trazeni raonici sa izmenjivim vrhovima, koji nisu u standardnoj opremi tj u toj ceni.
Da u Agrocesli. Pretpluznjaci za kukuruz, visina 80cm razmak 100cm.Jel to u Agrocesli? Kakvi su pretplužnjaci? Koje su dimenzije pluga? Moracu da se raspitam koliko je dvobrazni, i koje su mu dimenzuje.
Imam dva drugara koji rade u jakim firmama za prodaju poljomehanizacije i oboje su mi rekli da je veoma mala razlika izmedju dve i tri brazde plug, cak je mozda isplativije uzeti tri pa skinuti jednu glavu pa mozda jednog dana sa vecim traktorom vratiti.Drugar je pre dan dva izeo trobaznog resetku u Delti ,Backi Jarak za 8800+ pdv nesto tu nije uredu u tvojoj ceni.