Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
110 je 72/95. I crtala puno bolje riješenje.Jel to znači da je on 68 klirens a ne 73? Odnosno nije mogao da ore zato što je gušio? Mene su uveravali da je 110 samo u gredi jača a iste dimenzije.110 samo u gredi jača a iste dimenzije.
Kolega, veći učinak ćeš imati ako nastavis da radis sa tih 2x44cm nego da mu okačiš i treću brazdu.Kod mene se to desilo
Orao dve godine sa Mtz820 dve brazde i sada kupio veći traktor pa plug za sada mali
Za nuždu orem 2*44cm(i oranje je odlično) ali fali 3 brazda, a treća košta oko 2700+pdv
I tako u krug
Landsberg licencu je kupio Potinger. Skidali su točak kad oru kukuruzovinu jer je kratak , dobro rešenje je crtalo odaljeno od zadnje glave...Meni je ovo skupo za ovaj plug...Kako vam se čini ovaj plug
Pretraga priključnih mašina | Polovni automobili - auto oglasi
Pretraga priključnih mašina | Polovni automobili - auto oglasi Najposećeniji sajt za polovne i nove automobile u Srbiji. Kupite ili prodajte auto putem besplatnih oglasa.www.polovniautomobili.com
Mislim da taj sa dva creva sigurno bolji, i on hidraulički okreće, dok jedno crevo malo ide i na vagu okretanje.Каква је разлика код.обртача.са.два.и једним цревом на клипу?
Susjed ima tocno takav, jako lijepo ore i zaorava.Kako vam se čini ovaj plug
Pretraga priključnih mašina | Polovni automobili - auto oglasi
Pretraga priključnih mašina | Polovni automobili - auto oglasi Najposećeniji sajt za polovne i nove automobile u Srbiji. Kupite ili prodajte auto putem besplatnih oglasa.www.polovniautomobili.com