aca74
Član
Misliš li da ga ne može vući jači traktor 80 ili 9p ks? Koje su dimenzije, zahvat? Prošle godine kupljen, to je komšija kupio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Takav je prodao pre dve godine kod nas bez točka za 2400e i uzgred ove godine nije mogao da ore kukurzovinu, već mu je uzorao prijatelj sa drugim plugomTo je oglas.Pretraga priključnih mašina | Polovni automobili - auto oglasi
Pretraga priključnih mašina | Polovni automobili - auto oglasi Najposećeniji sajt za polovne i nove automobile u Srbiji. Kupite ili prodajte auto putem besplatnih oglasa.www.polovniautomobili.com
Najveći problem je u nožastim crtalima koje samo podsecaju zemlju i za spoljnu masu nemaju nikakvu funkciju, pa se kukuruzna masa čim je malo rosnije odmah počne da niže oko pretplužnjaka koji i nisu nešto reprezentativni za date usloveJel to znači da je on 68 klirens a ne 73? Odnosno nije mogao da ore zato što je gušio? Mene su uveravali da je 110 samo u gredi jača a iste dimenzije.
Kako ga nosi rus i koliko duboko oreš sa 080, ja gledam za mog rujkana 090 ali sad pročitah da guši a to mi čudno jer orem sa leopardom trenutno koji je visok 65 i ako je lepo tarupirana kukuruzovina može da je savlada samo moram sporije da idem. Dešava se da zaguši ali nije baš strašno pa računam da bi 090 bio dobar.
Ako hoćeš da kvalitetno uzoreš i zaoreš sve veće mase, svaka stavka na plugu je važna, pa tako i dobra disk. crtala, naročito na težim zemljištimaZnam koji plug si ti kupio, ali mi malo nedostižan. Znači zvoj je savet da ima crtala?
Kakva su to nozasta crtala?