Malo je skuplji od novih...Видим да на КП има неки лик из Руме обртаче Регент Вогел и Лемкен,јел узимо неко од њега
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Malo je skuplji od novih...Видим да на КП има неки лик из Руме обртаче Регент Вогел и Лемкен,јел узимо неко од њега
To je najmerodavniji nacin. Da se na istoj njivi eksperimentise. Kod nas se vodila ta polemika. Moj zakljucak ide teze, ali je lepse oranje.Pre 3 godine sam išao u ispomoć Shaletu i njegovom bratu sa Mtz 892 i Imt 757.3 sa pretplužnjacima Plamenovim. Orali smo neku njivu između kanala, teška zemlja i loše iseckano. Dubina 26-27 cm, pretplužnjaci hvatali oko 11-12 cm, ili guši ili traktor jedva ide oko 8 km/h. Na pola njive majstor Gone skine točak, njemu je na točku gušilo a ja okrenem pretplužnjake. Preporodili se traktori...Na 35 cm dubine išao sam 9,4 km/h, Rus nije ni osetio plug...Sad ti donesi zaključak...
Ti pretplužnjaci su loši i garant povećavaju otpor 25-30%, moram probati skinuti na Lemkenu i Kvernelandu, sigurno nije kao ovo sa Imt plugom...3 meseca tražim po diskovima knjigu u pdf formatu o istoriji oranja i plugovima, tu se sećam da je bilo tačno izračunato koliko povećavaju otpor , to sam usput pročitao, tražio sam neki rad na temu 3X25 vs 2X35 cm, isto je nešto dosta lakše išlo sa 3x25 samo nije moglo da zaore masu ali se ne sećam procenata...To je najmerodavniji nacin. Da se na istoj njivi eksperimentise. Kod nas se vodila ta polemika. Moj zakljucak ide teze, ali je lepse oranje.
Ako nađeš taj pdf, možeš li ga okačiti negde?Ti pretplužnjaci su loši i garant povećavaju otpor 25-30%, moram probati skinuti na Lemkenu i Kvernelandu, sigurno nije kao ovo sa Imt plugom...3 meseca tražim po diskovima knjigu u pdf formatu o istoriji oranja i plugovima, tu se sećam da je bilo tačno izračunato koliko povećavaju otpor , to sam usput pročitao, tražio sam neki rad na temu 3X25 vs 2X35 cm, isto je nešto dosta lakše išlo sa 3x25 samo nije moglo da zaore masu ali se ne sećam procenata...
Ja sam uzeo od njega vogela 3 brazde 950 zaoboravio sam slova. Plug ko nov radi kao sat .Prvo proba pokaze kako radi pa onda pogodba ako ti se svidja . Kad ga je doneo narikto ga za moj traktor . Ore ko besan nista nisam pipao jedino špakla i skidaj zemlju posto je na daskama bilo rdjeВидим да на КП има неки лик из Руме обртаче Регент Вогел и Лемкен,јел узимо неко од њега
Lemken 2800 evra dve brazde, što je sad na oglasima.Видим да на КП има неки лик из Руме обртаче Регент Вогел и Лемкен,јел узимо неко од њега
Imao sam punu sobu hardova i kojekakvih ploča i rezervnih delova dok sam držao igraonicu i servisirao računare, dosta sam podelio, ostalo mi još 20 komada, nadam se da nisam dao taj hard sa tim pdf knjigama...Ako nađem, postavljam to i ona istraživanja o plodoredu...Ako nađeš taj pdf, možeš li ga okačiti negde?
Plugovi su lepi stvarno, ja sam gledao nekog Eberharta, tražio 3500 evra...Ja sam jesenas bio kod njega. U odličnom su stanju sve mašine, ali cene su baš jake..
Sve orginal e samo je greda manja 558 ga vuče ljepo.Pa jel nije taj sa oprugama sa jednim crevom? Jedan vogel nije baš duže stojao, bio kverneland. Dosta ima dvobraznih obrtača, ali su i cene masne.
Jel nije opal 80 manjih dimenzija? Ili je greda manja? Farba mu je orginalna?