aca74
Član
Zbog malog klirensa je i bila ta niska cenaLjudi ja bi kupio trobrazni do 3000,ja sam ovaj huard platio 1300 e uzorao nekih 300 ha bez ijedan kvar,ali mana mu je nizina i zbog toga hoću da ga menjam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zbog malog klirensa je i bila ta niska cenaLjudi ja bi kupio trobrazni do 3000,ja sam ovaj huard platio 1300 e uzorao nekih 300 ha bez ijedan kvar,ali mana mu je nizina i zbog toga hoću da ga menjam.
To je mali plug, ako mu sečka loše radi ima da provrišti od zagušivanja...Kverneland 123 - 3.100 € - https://www.polovniautomobili.com/prikljucne-masine/17270118/kverneland-123-3100
kako muke mucis pogledaj u temi oranje i ja imam cinimise isti al guta sve zivo postavio i slike netarupirano kukuruziste samo prevrce,,,,ako mu lepo podesis predpluznjake guta sveDrugari koji plug ima najveći klirans, hoću da kupim trobrazni obrtac koji neće da guši u kukuruzovinu,imam huard 365 i muke mučim
Da li je to m ili xm
Cena ako moze i tezina pluga
Istina, ali plug visine 65 nisam nikad vidio, ako pričamo o obrtačima boljih marki.Gogo složićes se da je manje problema sa gušenjem kada je klirens 80, nego kada je 65.
Inače kombajn ima dobru sečku i nema većih komada.
Bas su spusteni predpluznjaci. Nevezano za gornju sliku ne znam da li se polemisalo do sada? Verovatno jeste, ali da pitam. Da li je traktoru lakse ili teze kad se ore sa predpluznjacima?
Pre 3 godine sam išao u ispomoć Shaletu i njegovom bratu sa Mtz 892 i Imt 757.3 sa pretplužnjacima Plamenovim. Orali smo neku njivu između kanala, teška zemlja i loše iseckano. Dubina 26-27 cm, pretplužnjaci hvatali oko 11-12 cm, ili guši ili traktor jedva ide oko 8 km/h. Na pola njive majstor Gone skine točak, njemu je na točku gušilo a ja okrenem pretplužnjake. Preporodili se traktori...Na 35 cm dubine išao sam 9,4 km/h, Rus nije ni osetio plug...Sad ti donesi zaključak...Bas su spusteni predpluznjaci. Nevezano za gornju sliku ne znam da li se polemisalo do sada? Verovatno jeste, ali da pitam. Da li je traktoru lakse ili teze kad se ore sa predpluznjacima?