Plug - osnovna tema

Baća u S.Pazovi daska 5.000 rsd/kom a plazevi 3.500 rsd par.Raonici imaju različit dijapazon cena pa neću pisati.

Baća u S.Pazovi daska 5.000 rsd/kom a plazevi 3.500 rsd par.Raonici imaju različit dijapazon cena pa neću pisati.
Znam, to su redovne cene ono su cene u fulu kod Jove sudara za materijal od mangana. Za 150e mogu da se uzmu od obicnog gvozdja raonici,daske i plazevi.
Ljuso sta fali odrzavanju ? Bilo mi je potrebno da nastavi jos dan oranja i nastavio je i izdrzao.
Danas sve oprano,namazadno i garazirano. Bolje nego da tream kod majstora i cekam iduci vikend kad ne budem radio da zavrsavam oranje.

Taj šraf i onaj iza njega drže točak.Ako rešiš da skineš točak dole a nije nikada skidan neminovno je cvikanje jednog ili čak oba šrafa.Desi se i da mogu da se odviju ali samo u slučaju da je plug stalno bio garažiran i nije nikada ni pokisao.

Sredićeš ti to kad već nije prethodni vlasnik redovno menjao delove već samo ter'o dok se nije sve potrošilo.Možda možeš da kupiš bolji za 200 e a ovaj ostaviš da podbočiš kapiju ili vrata na svinjcu.

Nema ih za 200e. Cilj je da ovaj i leopard izdrze dok ne dodje na red neki kvalitetniji plug obrtac. To da li je zardjao,varen...ne bolujem od toga bitno je da lepo ore,ulazi u zemlju i polako zaradjuje za nesto bolje.

Nisam u toku sa cenama ali napisao je kolega Coci da može da se kupi plug u boljem stanju za sumu koja treba da se uloži u ovaj pa eto odakle mi pade na pamet tih da kažem 200 evra.

Ovaj je kupljen za 500e,sa točkom, crtalom, i tri predplužnjaka(ona od vadilice za repu) i još jednim za rezervu, i nogostopom... Malo je kriv(ko i svaki drugi 757.3) ali ništa strašno.. Daske su nove, raonici novi...

Taj šraf i onaj iza njega drže točak.Ako rešiš da skineš točak dole a nije nikada skidan neminovno je cvikanje jednog ili čak oba šrafa.Desi se i da mogu da se odviju ali samo u slučaju da je plug stalno bio garažiran i nije nikada ni pokisao.

Ja sam probušio rupu na nosaču točka pa ga stavljam na zadnja dva šrafa. Njih je lako zameniti ako zatreba.

Колега сремац84 где је крив и чија је то решетка стављена?

Eto ja kada sebe osposobim i poorem malo sirotinje koja je ostala rado ću se resiti svog 757. Jedimo tako ću se rešiti da ubrzam kupovinu obrtača. Plug kompletan, raonici sa špicom, kod mene od 2012 , pre mene izorao 10 ha, kod mene ore godisnje ne više od 20 kj. Ima točak, deflektore treba podesiti. Sto bi se reklo stanje kači i vozi.

Колега сремац84 где је крив и чија је то решетка стављена?
Blago je sedlast, uglavnom su svi, već smo peglali par komada, ustvari mile, ja sam samo bio pomoćni radnik.. I treća glava malko beži u neorano, negde je nakad plug zapeo za nešto(među, panj)...
Daske je pravio branko iz nove pazove...

Eto ja kada sebe osposobim i poorem malo sirotinje koja je ostala rado ću se resiti svog 757. Jedimo tako ću se rešiti da ubrzam kupovinu obrtača. Plug kompletan, raonici sa špicom, kod mene od 2012 , pre mene izorao 10 ha, kod mene ore godisnje ne više od 20 kj. Ima točak, deflektore treba podesiti. Sto bi se reklo stanje kači i vozi.
За које паре иде?

Nazad
Vrh