Baća u S.Pazovi daska 5.000 rsd/kom a plazevi 3.500 rsd par.Raonici imaju različit dijapazon cena pa neću pisati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znam, to su redovne cene ono su cene u fulu kod Jove sudara za materijal od mangana. Za 150e mogu da se uzmu od obicnog gvozdja raonici,daske i plazevi.Baća u S.Pazovi daska 5.000 rsd/kom a plazevi 3.500 rsd par.Raonici imaju različit dijapazon cena pa neću pisati.
Taj šraf i onaj iza njega drže točak.Ako rešiš da skineš točak dole a nije nikada skidan neminovno je cvikanje jednog ili čak oba šrafa.Desi se i da mogu da se odviju ali samo u slučaju da je plug stalno bio garažiran i nije nikada ni pokisao.
Blago je sedlast, uglavnom su svi, već smo peglali par komada, ustvari mile, ja sam samo bio pomoćni radnik.. I treća glava malko beži u neorano, negde je nakad plug zapeo za nešto(među, panj)...Колега сремац84 где је крив и чија је то решетка стављена?
За које паре иде?Eto ja kada sebe osposobim i poorem malo sirotinje koja je ostala rado ću se resiti svog 757. Jedimo tako ću se rešiti da ubrzam kupovinu obrtača. Plug kompletan, raonici sa špicom, kod mene od 2012 , pre mene izorao 10 ha, kod mene ore godisnje ne više od 20 kj. Ima točak, deflektore treba podesiti. Sto bi se reklo stanje kači i vozi.