Plug - osnovna tema

Samo plug preturač što bi neki rekli.Ušteda u gorivu i vremenu veoma značajna i osetna.Računam da bi trošio sigurno 2l goriva manje po k.j u odnosu na plug ravnjak.Nema praznog hoda, nema zatrpavanja razora i ostalog vozikanja.
I kada imas njiva klinova kada imas ovakvu njivu od 8kj a neravna totalno.Po sirini oko 150m kratka a poduzini kako je brze orati preko 300m.Dok sam orao sa obicnim ravnjakom samo jedan dan treba za uvratine i razore😀
diners in wilmington nc

Koji je plug obrtač (dvobrazni) najbolji za 577? Zemlja je srednje teška. I ako može cena (nov-polovan otprilike). Imam neka razmišljanja za dalje pa da vidim kolika je kalkulacija. Hvala svima na predlozima i objašnjenjima.

Novi zvučnih imena startuju negde od 7.000 e pa do beskonačnosti.Turski, Poljski i slični su jeftiniji ali sve ima svoje.

Ako se dobro sećam komercijalista mi je spomenuo cenu od 2.000 e za vario sistem sa memori cilindrom za Pottinger plug, to je samo to a gde je još pregršt ostalih dodataka i opcija.Klot verzija je najjeftinija, kao kada kupuješ nov auto pa biraš između standardne serijske i dodatne opreme.

Imas na kp lemken 2 brazde bez tocka sa predpluznjacima za 1800,jos ako se znas cenkati pa jedno 100e da ti spusti nije lose,mislim to im je realna cena

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Nazad
Vrh