Plug - osnovna tema

Toliko traju obični, najjobičniji raonici koji se pokivaju, oklepaš ih i opet 50 kj miran.Meni su originalni na Regentu uzorali nekih 450 k.j pa sam ih otkovao jer nije hteo u zemlju a videću koliko će izdržati nakon tog zahvata mada se nadam da ću promeniti plug.

Na dvobraznom oltu imam najobičnije, koštali oko 13€....i rade ok, ja zadovoljan, nisu navarivani, ništa.... Nisu se ni trošili do ove godine, a sad nakon odrađenih 20kj mislim da je otišlo 10mm.....tako da ti obični mogu kod mene odraditi 70-80kj,i to nevrijedi kovati, za te novce, jedino da probam sam otkovati, pa kako bude....

Daske odrađene u Srbobranu rade bez greške, nevidi se da su negdje deformirane ili potrošene.....

Vogel radi ok, zadovoljan sam..... U usporedbi sa oltom, ako netko koristi fiksni zahvat, nema neke razlike, samo dasku, treba malo zavrnuti, kako sam dao sebi napraviti i bude kao vogel..... Daske nažalost nisam isprobao, plug je prodan, daske su još kod mene

Imt 539 sa plugom 752......slučajno naletio na rešetkastu komplet novu glavu, pa ju upario s imt jednobraznim plugom..... Još mi fali deflektor, s njim bi puno bolje radio.... Pa da vas počastim s jednim videom ovakvog rijetko viđenog pluga..... Hehe

Мени се Регент баш свиђа и ако налетим на једног ваљаног од три главе биће купљен

Meni je slučajno naleteo Regent obrtač, nije da sam birao. Ovu sezonu je odradio bez uloženog dinara a na proleće ću srediti ono što mi se ne sviđa(raonike, ležajeve na crtalima i možda deflektore). Jel ima neko sliku njegovih originalnih deflektore, čini mi se da nisu original...

@Matic jel možeš da prebaciš post u odgovarajuću temu ako ne može ovde...

Sent from my motorola one zoom using Tapatalk
5ecdae7ee1d5ea8c897c34750bb4fbcd.jpg

Poslednja izmena:
Fiksni je zahvat, 3x33cm ako sam ja dobro izmerio, bio sam ubeđen da je 30 al metar kaže 33. Posle na netu vidim da imaju modele od 33cm. Plaćen je 1200e.

Sent from my motorola one zoom using Tapatalk

Uh 1200€ ne da je povoljno nego je dzabe, ako se uporede cene iz oglasa. Ja bih ga pazario po toj i jacoj ceni ne bih se minuta dvoumio

И ја сам мог Рабу случајно купио ево десет година се дружимо чак сам га код Бранка комплет ремонтовао и направио да могу захват да мењам...Да не ваља видео би му леђа одавно.

Zasečeš iskosa, navariš komad punog profila, izbušiš rupu za 'sigurač i teraj dalje...
2 komada sam tako odradio, i ta 2-ca gazda se još uvek nisu žalila na odrađeno.....
U pitanju su jednobrazni plugovi, da napomenem, i zaista veliku silu trpe osigurači na plugu s obe strane...
Na Vladimircu su španeri na polugama u X, i možeš mirne duše terati bez osigurača... 😂

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh