Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zavaris maticu
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Regent nije u ovoj ligiMeni su Regent, Kverneland i Lemken u top tri pluga za našu zemlju.
Lemken po meni samo noviji.Oni stariji ko od pekmeza da su pravljeniMeni su Regent, Kverneland i Lemken u top tri pluga za našu zemlju.
To ima veze sa tipom daske a ne sa jacinom plugaJa imam Lemken i Kverneland od skoro ali tvrdim da se Regent lakše vuče a u najgorem slučaju isto ore kao ova dva. Možda je malo slabiji i mekši ali za našu zemlju je odličan.
Skineš kolenastu i nek strugar poravna osovinu do onog debljeg dela, neka zabuši rupu u kolenastu i nek napravi osovinicu za kačenje poluge dvostepenu tako da uđe u kolenastu i onda zavariti.Prvo poluresenje je da zavarim saraf uz duz i nema.otkacavanja. sad mi se strugar javio kaze samo skine meso dalje i probusi novu rupu
Zavisi koji moj po kamenu pjeskovita zemlja i nema trošenja nit problema.Lemken po meni samo noviji.Oni stariji ko od pekmeza da su pravljeni
A ko je rekao da ima veze sa jačinom pluga?To ima veze sa tipom daske a ne sa jacinom pluga
Pokušao sam da snimim klip o uribavanju dasaka i prvom štelovanju pluga ali nije uspelo pošto su 99 % klipa psovke, šutiranje i udaranje po plugu raznim predmetima i sumanuta vožnja po njivi sa tonu mase zagušene u plugu...@ olalija
Kad ce neki snimak oranja sa novim plugom?
Nis ja tebe ne razumem. Mislis da napravi produzetak ove osovine ?Skineš kolenastu i nek strugar poravna osovinu do onog debljeg dela, neka zabuši rupu u kolenastu i nek napravi osovinicu za kačenje poluge dvostepenu tako da uđe u kolenastu i onda zavariti.