Plug - osnovna tema

Nisam siguran ali čini mi se da sam video kod IQ-a u prospektu

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Мимс, погледај на отпаду. Тражио сам нешто и налетим на гомилу тих дрљача. Из 2-3-4 дела.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Da li neko ima slican problem. Imt 560 (jos uvek bez prinove) + imt plug 756 vk...kosa vuca ubija, i to vuce u orano, znaci desna...kolenasa pomerena skroz na levo kad se gleda od nazad plug, dakle nema vise gde, pod 90stepeni je...ali dzaba, i dalje pravi kosu vucu....na kraju po preporuci komsije, zategnem spaner desni, ore perfekcija ali dzaba iskida ruku jebenu...ima li resenja, gledam od pocetka teme neko je pisao kada dodje do ovoga, mora veci plug...nisam siguran da bi vukao normalno 757 :oops:

Probaj rucku za stelovanje prema napred zup po zub pa pa ces naci gde mu odgovara da plaz upre u zid brazde da neda plugu da bezi u levo i olabi spaner

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

560 ima širok zadnji trap za 756 plug pa uvek ima kose vuče u ovoj kombinaciji. Pa ipak ona može da se dosta ublaži ali nikako ne možeš gurnuti kolenastu osovinu skroz u levu stranu (gledano u pravcu kretanja), tj. da koleno dođe do rama pluga, tako se samo još više povećava kosa vuča...

Коса вуча може бити у једном и другом правцу тј.баца у орано или неорано овде треба повећати захват одбраздити плуг ручку повлачиш према себи гледано у праву кретања

Hmm...rucica mi je skroz povucena ka meni gledano iz pravca traktora ka plugu, nemam vise gde ako sam vas razumeo da tako treba...ali i dalje se javlja...probacu malo kolenastu da vratim na desno...ne mogu da verujem da toliko jebava uzas...

560 ima širok zadnji trap za 756 plug pa uvek ima kose vuče u ovoj kombinaciji. Pa ipak ona može da se dosta ublaži ali nikako ne možeš gurnuti kolenastu osovinu skroz u levu stranu (gledano u pravcu kretanja), tj. da koleno dođe do rama pluga, tako se samo još više povećava kosa vuča...
O ovome je pisano X puta u temi i vecina ljudi opet radi kontra.
Nemoj malo ,kod mene je plug 757 i kolenasta je izvucena 10-12cm , kod 756 treba mozda i malo vise.

O ovome je pisano X puta u temi i vecina ljudi opet radi kontra.
Nemoj malo ,kod mene je plug 757 i kolenasta je izvucena 10-12cm , kod 756 treba mozda i malo vise.
Pa sad..izgleda da sam taj deo oko cm pomeranja kolenaste na tim plugovima omasio...dakle tebi je kolenasa izvucena kada gledas plug od nazad na desnu stranu 10-12cm ako sam te razumeo?

Nazad
Vrh