Plug - osnovna tema

Pisali smo o karakteristikama sto puta pa ne bih da ponavljam k'o papagaj.Nekome je sve i svja, meni se ne sviđa.

Po meni što manje para za prevrtanje zemlje,krivi leo nije za komušu guši,757 ostavlja komušu gore,sa predplužnjacima ostaje crna zemlja,tako će i pravi leo da zaore ai duži za 5 cm i jeftiniji i delovi jeftiniji.

A vario je automatski znaci sam hvata kad mu koliko treba?Tako i kod mene 757x3 nekad pune tri glave,a nekad dve i po ali ore.Cak i zaorava lepo od kada smo mu metli deflektore neke koje je moj otac pravio.

Ehehe a ja mislio da sa mojim plugom nešto nije u redu a ono fabrička dodatna vario oprema. 😂 Voli da živiči i divlja u brazdi pa to ti je.

Ah ti emtemovi ašovi.
e496f43b2d39425fb884c8eb876b4486.jpg

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Jeste IMT precenjen,da je ko asov i tu se delimicno slazem,al od ostalih domacih plugova je ponajbolji bar sto se slaganja brazde tice.Trazi se najvise i zato drzi cenu.E sad posten zapadni plug sa 2 brazde ravnjak se kod nas jako tesko nalazi i kad ga bude,cena je da padnes na **greška,ide to od 800e pa na gore.Imali smo vec Leopard i celih 6 meseci sam lovio neki strani plug da bude valjan i da bude pristojan klirens 70+cm.Ponuda dvobraznih je jako ogranicena isao sam gledati par Kverneland plugova medjutim svi su bili dosta niskog klirensa,pitanje je kako bi zaoravali u velikoj masi.Naletim na bas dobar Regent 2x35 i 80cm klirens kad rece cova da trazi za njega 1200e i ni makac od toga, jos vidi se skinuti predpluznjaci, deflektora nema crtala takodje.Naljutim se i kupim 757 nabacim deflektore i oba crtala i ore ko mutav,ja zadovoljan....

A oni kverneland dvobrazni kojji je razmak izmedju glava kod njih?Videh na jednom oglasu da se klirens moze povecati sa 60 na 80cm.

Jel zna neko neki lemken opal 090 2+1 da je ispravan na prodaju?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Imam Huđikove samoostreće raonike.
Samoostreći deo se nije potrošio,ali su mi nekako baš tupi,debeli.
Da li taj deo može da se odkuje da budu oštriji?

А да га малчице обрусиш са доње стране, ал' без фанатизма, да га не прегрејеш токо процедуре?

Nazad
Vrh