aca74
Član
Sta znam eto jedan Yto od 90 ks sto radi sa 3 brazde prilicno ga izraubovao. Ne treba meni tri brazde, eventualno 2+1 pa da skinem trecu gavu. Obrtac pod obavezno, ubise me razori.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedino što bi morao voditi dvojicu da ga okreću...Rekao sam odavno za patent obrtac sa jedne strane 3 brazde, sa drguge 2. Kad ides tamo spustis 3 i on radi radi malo se greje, kad se vracas okrenes na 2 i on odlaufa.
Ili laka zemlja 3 glave a teza 2 glave.Rekao sam odavno za patent obrtac sa jedne strane 3 brazde, sa drguge 2. Kad ides tamo spustis 3 i on radi radi malo se greje, kad se vracas okrenes na 2 i on odlaufa.
Ako su ga kupili japanci , onda je propao, njihov materijal je daleko od onog koji rade njemci (vani radio u industriji pa je bilo svakakvih strojeva , japanci vode samo u elektronici), zasto mislis da ameri koriste artiljerijske cijevi koje se rade u njemackojTacno je da su Lemken i Kverneland u prva dva. Nas bivsi clan super mehanicar-dijagnosticar iz NS je kacio pdf sa testiranjem plugova. Kuhn je takodje bio visoko pozicioniran. Kverneland su kupili japanci Kubota i ocekujem da za par godina jos bolje se pozicioniraju. Za nasu zemlju koju ja imam prilike obradjivati 90% plugova rade jako dobro radnju.
Svasta. Japanci ne znaju zeljezo da okuju? I give up.
Svasta. Japanci ne znaju zeljezo da okuju? I give up.
Zasto bi vodio dvojicu?Jedino što bi morao voditi dvojicu da ga okreću...
Ja sam to radio sa orginal vogelovim predpluznjacima.Nije samo to jednostavno plug seta neradi kako treba.757 jedino predpluznjaci da se nabace i ore kao skuplji plugovi. To mi je u planu, ali kako ne sejem vise repu ne smetaju ni dzombe za soju preterano