lovac luka
Član
Druze na žalost stigle ga godine i problemi sa zdravljem, a od 1972 vozi traktore sa 11 god su mu kupili T40
opet lošije vidi i ako je oba oka operisao, zadnje 2_3 hod nosi slušne aparate, smeta mu buka u traktoru pa ih izvadi,
A još mnogo zdravstvenih problema ima, koje neće da prizna!
Taj čovek je napravio sigurno 50- 60 000 radnih sati u traktoru za 47g što ih vozi!!
Nemogu da mu zabranim, jedino mogu da mu pomognem ako to hoće! Verovatno će nekad dobiti onu paorsku penziju što vredi paklu duvana dnevno
Npr neke poslove već sad prizna da nemože,
Ja se bavim drugim poslom, radionica, voćnjaci+ poslovi koje mojima ja moram obavim
Košenje sena, lucerki, nasipa, livada
Baliranje oko 10 000 za kuću
Silaža
Izdjubravanje ovčarnika, rasturanje stajnjaka
Jednostavno ne zameram mu kad nešto sjebe, budem ljut trenutno, ali mi on kaže nisam namerno i prodje me!!
A ne biste verovali šta mu se dešava!!
Prodao sam 'levator, šaljem spiralom
opet lošije vidi i ako je oba oka operisao, zadnje 2_3 hod nosi slušne aparate, smeta mu buka u traktoru pa ih izvadi,
A još mnogo zdravstvenih problema ima, koje neće da prizna!
Taj čovek je napravio sigurno 50- 60 000 radnih sati u traktoru za 47g što ih vozi!!
Nemogu da mu zabranim, jedino mogu da mu pomognem ako to hoće! Verovatno će nekad dobiti onu paorsku penziju što vredi paklu duvana dnevno
Npr neke poslove već sad prizna da nemože,
Ja se bavim drugim poslom, radionica, voćnjaci+ poslovi koje mojima ja moram obavim
Košenje sena, lucerki, nasipa, livada
Baliranje oko 10 000 za kuću
Silaža
Izdjubravanje ovčarnika, rasturanje stajnjaka
Jednostavno ne zameram mu kad nešto sjebe, budem ljut trenutno, ali mi on kaže nisam namerno i prodje me!!
A ne biste verovali šta mu se dešava!!
Prodao sam 'levator, šaljem spiralom