Koliko kosta samo Vodel daske i raonici da se uzmu? Moj 757 je potrosen do 99%. Sledaca faza je da mi pukne daska
Komplet glava kod Hudjika za vogel da se montira na 757, rešetakasta daska, oko 350€
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko kosta samo Vodel daske i raonici da se uzmu? Moj 757 je potrosen do 99%. Sledaca faza je da mi pukne daska
Na 757 isto ide na dva šrafa.Nisam siguran da pase jer je pluzno glava drugacija.Mozda moze da se uzme orginal celo pluzna glava vogelova ali mislim da rupe ne pasuju.Na imt su bar na mom 755 bila 3 srafa koja drze glavu a na vogelu 756.2 su 2 srafa.Za 757 nisam siguran.
Jel i tvoj sa ovakvim klipom i ovom oprugom ? Ne znam koliko bi izaslo da se odradi drugi klip sa kockom ili postoji opcija da se ovaj prepravi.
[/QUO Јесте нисам никад имао проблема са окретањем.....Пре пар година сам мењао опруге јер је једна пукла а нисам могао да купим једну него пар ради одлично....
U Novoj Pazovi kod Branka je oko 800e za 3brazde imt.Drugar pre nekako radio.Samo greda od imt ostalo vogelKoliko kosta samo Vodel daske i raonici da se uzmu? Moj 757 je potrosen do 99%. Sledaca faza je da mi pukne daska
Meni plamenovi traju baš dugo, a ćale ih iskrivi do podne
Prodao sam 'levator, šaljem spiralom
Naz\oves FOP Novi Becej oni sad sklapaju vogele 757.Koliko kosta samo Vodel daske i raonici da se uzmu? Moj 757 je potrosen do 99%. Sledaca faza je da mi pukne daska
Meni plamenovi traju baš dugo, a ćale ih iskrivi do podne
Prodao sam 'levator, šaljem spiralom