Drugar prodaje,manjao bi ga samo za kes.Becar da li je to tvoj plug? Da li bi menjao za 757 uz doplatu?
Послато са SM-J700H уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Drugar prodaje,manjao bi ga samo za kes.Becar da li je to tvoj plug? Da li bi menjao za 757 uz doplatu?
1100eZa koliko kesa ?
ne razumes me, i dalje glava nije ista, isti su nosaci, tacnije isti je raspon rupa na ta dva modela pluga, zato pasu razlicite glave, glava ne moze biti ista zato sto su drugacije i daske i raonici i sve, npr ja sam na dvobrazni olt slavonac stavljao glave od jednobraznog olta, i glave su drugacije skroz al pasu na iste nosace(noge, grede kako god)Ne, vec sam mislio bas na glave. Znaci kompletnu Kverneland glavu skines sa recimo IMT 754 ili IMT 756.25 i nakacis je na svoj plug IMT 757. Noga ostaje tvoja od 757 i tako zadrzavas visi klirens od 72cm umesto 63cm koliko je kod 756.25
To bi znacilo da 755 i 758 imaju identicne glave.Pa glave na 756 i 757 su identicne.
To bi znacilo da 755 i 758 imaju identicne glave.
Član Bobo je pisao da sad FOP plug ima na zadnjoj glavi dugi plaz, ima li neko sliku takvog pluga jer kad otvorim sajt firme na slikama je kratki plaz na svim glavama.
- - - - - - - - - -
Evo sad sam zvao FOP Bečej i dobio sam informaciju za plaz, isti je i naprijed i nazad, prije je nazad bio duži a sad je kratki. Glave nisu original Vogelove nego je kopija Vogela i radi se u fabrici FOP Bečej.
I ja gledam, ipak ima 6 daski.@N.A Velik je to plug za tvoj traktor!
cek, sad mene zbuni, otkad to glava ima 4 rupe za raonik?