Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo nije vogel original ovo je kopija Vogela iz FOP Bečej.Ovo nije orginal.
Vogel ako prodaje kopije treba ih razglaviti na sudu.Mada ja sumnjam u to.Slike su totalno drugacije.
Zna li neko koji je ovo model Vogela, ima zahvat 10 - 12 i 14 coli.
Još nisi krenuo?Znaci mogu da ofarbam mog IMTejca u zeleno i kazem da imam Amazone ?
Zna li neko koji je model daske na slici gore, meni liči na WY 400 ali nisam siguran.
Чисто информације ако људи науме да иду у ФОП да не иду у Бечеј (Бачка) већ да иду у НОВИ БЕЧЕЈ(Банат)......тамо је та "чувена" фирма ИМТ ФОП, већ преко 40 година.....сада је Агротеч и још неке, ако се не варам, две фирме.član bobo je pisao da sad fop plug ima na zadnjoj glavi dugi plaz, ima li neko sliku takvog pluga jer kad otvorim sajt firme na slikama je kratki plaz na svim glavama.
- - - - - - - - - -
evo sad sam zvao fop bečej i dobio sam informaciju za plaz, isti je i naprijed i nazad, prije je nazad bio duži a sad je kratki. Glave nisu original vogelove nego je kopija vogela i radi se u fabrici fop bečej.