aca74
Član
Ukoliko plug ima dimenzije klirens 75 cm a razmak 90 cm kolika je šansa da ce biti tesan za rad. Ima pretpluznjake, obrtac je u pitanju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako nije idealno usitnjena kukuruzovina,gusice.Ukoliko plug ima dimenzije klirens 75 cm a razmak 90 cm kolika je šansa da ce biti tesan za rad. Ima pretpluznjake, obrtac je u pitanju.
Krone obrtac sto sam ja imao,95 razmak 71 visina.Znao je na otkosima ponekad da zeza,ali nista strasno.Takodje predpluznjaci.Ukoliko plug ima dimenzije klirens 75 cm a razmak 90 cm kolika je šansa da ce biti tesan za rad. Ima pretpluznjake, obrtac je u pitanju.
Ako nije idealno usitnjena kukuruzovina,gusice.[/QUOTE
Kombajner koji mi radi usluge ima dobru sečku ili tarup na hederu. Lepo to izgleda i jeste usitnjeno dobro. Nikada mi zmaj nije vršio kukuruz, a beračem oberem 1-2 kj zbog šapurina, tako da mi to nije prioritet. Kupio bi ja plug sa klirensom 80 cm i razmakom 105 cm, ali slabo ima dvobraznih u ponudi. Nov petinger koji ima takve dimenzije mi je nedostižan.
Ovdje je bio prije 3 mjeseca 2100-2200 evra.Fop Vogel 757.2 košta 1.400 evra kod nas tj.bar je bio kada sam se raspitivao.
mislis nosaci na 756/757 su isti, glave ne mogu biti