vukli smo i mi tamica punog brasna sa jugicem pa je crko.560 na gumama od 14 coli smo vukli imt 757
ako vuce ne znaci da je dobro. ali opet naglasavam da sve zavisi od zemlje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
vukli smo i mi tamica punog brasna sa jugicem pa je crko.560 na gumama od 14 coli smo vukli imt 757
Ja sam negdje čito da je gotov olt propo neki dan ga zatvorili.
To je izgleda kako kome bolji .
Jedan moj ima jednobrazni olt i onda posudi od mene imt jer ljepše ore da mu olt nikako ne ore.
Taj ne zna uštimat plug.
Ja opet imam iskustva koja govore da se OLT lakse vuce od IMT-a, bar na mojoj zemlji. Pricam o usporedbi IMT 757.30 i OLT Posavac 3.35. S OLT plugom se neces ni malo prevariti a ove za gume garantiram kome god hoce, landini nije mjerodavan ni malo jer on pumpa na 2 bara pa prica pizdarije a gume tvrde ko drveni tocak...
Dok ne proba, nece znat a ja sam probao i znam i te kako. Kod mene u brdu je 560 s 16 gumama nesposoban traktor, kolega kupio novu liniju 560 s 16 gumama i zajebo se, jedva vuce 12" plug, na mjestima mora 3. spora a to nije posao. Kaze da ce traziti 14.9-28 da radi ko covjek.
Sami znate kakva je pizdarije orati s 560 i 2x12" plugom, tu se desava kosa vuca i ni to nije posao. Za normalno oranje do 25-27cm je 560 s 2x14" idealna kombinacija, Svi navalili na IMT plug jer za drugo ne znaju a da ste probali kojeg zapadnjaka da vidite sta je laka vuca i dobro oranje.
Becarino: ne vrijedi pricat s njima o cestitom zaoravanju, nesmalo me razapeli nekidan kad su pohvalili "zaoravanje" kukuruzovine a ono sve se zuti odozgora a ja na to skrenuo paznju.
OLT PTO i oranje preko 20cm necu ni komentirat. Za preoravanja ledina je PTO odlican jer ima daske koje skroz okrecu zemlju i na normalnoj dubini ne viri ni travka...
Ivane, uzmi OLT, mislim da neces pozaliti ni malo, pogotovo sto mozes povoljno dobiti NOV plug.
E prijatelju nalupa se ti gluposti po ovoj temi pa to strasno citat.Ja opet imam iskustva koja govore da se OLT lakse vuce od IMT-a, bar na mojoj zemlji. Pricam o usporedbi IMT 757.30 i OLT Posavac 3.35. S OLT plugom se neces ni malo prevariti a ove za gume garantiram kome god hoce, landini nije mjerodavan ni malo jer on pumpa na 2 bara pa prica pizdarije a gume tvrde ko drveni tocak...
Dok ne proba, nece znat a ja sam probao i znam i te kako. Kod mene u brdu je 560 s 16 gumama nesposoban traktor, kolega kupio novu liniju 560 s 16 gumama i zajebo se, jedva vuce 12" plug, na mjestima mora 3. spora a to nije posao. Kaze da ce traziti 14.9-28 da radi ko covjek.
Sami znate kakva je pizdarije orati s 560 i 2x12" plugom, tu se desava kosa vuca i ni to nije posao. Za normalno oranje do 25-27cm je 560 s 2x14" idealna kombinacija, Svi navalili na IMT plug jer za drugo ne znaju a da ste probali kojeg zapadnjaka da vidite sta je laka vuca i dobro oranje.
Becarino: ne vrijedi pricat s njima o cestitom zaoravanju, nesmalo me razapeli nekidan kad su pohvalili "zaoravanje" kukuruzovine a ono sve se zuti odozgora a ja na to skrenuo paznju.
OLT PTO i oranje preko 20cm necu ni komentirat. Za preoravanja ledina je PTO odlican jer ima daske koje skroz okrecu zemlju i na normalnoj dubini ne viri ni travka...
Ivane, uzmi OLT, mislim da neces pozaliti ni malo, pogotovo sto mozes povoljno dobiti NOV plug.
Kad sam ja podesavao plug na novom 533 nisi se ni rodio a kasnije se islo dalje.Kad naucis da ores uz pomoc stapa i kanapa posle je sve med i mleko.Vivak, smanji ribu, covjece... To sto ti ne znas osnove podesavanja pluga nije nas problem. na 560 se zbog velikog raspona zadnjih tockova na zahvatu 2x12" u jako uno slucajeva pojavljuje kosa vuca. To je traktor podesan za zahvat 2x14" i s tim zahvatom ore samo tako.