Plug - osnovna tema

Довољно је да су углови тих дасака другачији и одмах ће се теже неки од та два вући...

Ето неће ме мрзети да пробам свој догодине, без претплужњака, па ти јавим како је било трактору....

Koje daske ima veliki Bubu?deluje jako fine geometrije...pogotovo kad uporedim sa ovim na malom...

Stiglo još malo gvožđa
0922e8acfa44_800x600.jpg
[/URL] [/IMG]

Moj potinger se daleko lakse vuce bez predpluznjaka.To sam primetio ja a i radnik je jesenas sam to konstatovao.

Veliki ima neke IMT daske ali mi deluje da su radjene po uzoru na Kverneland. Orao sam sa njime i sa predpluznjacima i sa deflektorima i sa golisavim plugom za probu i nije bilo neke razlike.

Atila bez uvrede, treća glava (gornja) mi se čini da ne stoji kako treba, vrh raonika je malo više potrošen i nekako mi ne stoji kao ostali, e sad slika možda vara.:ppozdrav:

755 je IMT proizvod a 610 je FOP proizvod. IMT imas u niskoj i visokoj varijanti dok FOP imas samo u visokoj. Glasina kruzi ali nije jos dokazana da FOP plugovi imaju rame od materijala s debljim "mesom" i da su jaci od IMT plugova.
Imam 610.04 i mislim da je niski klirens :sta:
Cini mi se da 755 bolje prevrce od ovog mog,pa razmisljam da ga prodam i nadjem neki 755 ili tako neki dobar 2 x 12.

Ako zelis kolegi uciniti uslugu, skini jedan raonik i oznaka je tamo utisnuta gdje se raonik ne trosi, bas zbog narucivanja zamjenskih djelova da se broj ne potrosi...

Broj ili oznaka su uvijek utisnuti na mjestu gdje ih zemlja ne moze "obrisati" tokom rada.

Da li se i vama čini da je ovaj plug nategnut malo?
Ne gledajte ni raonike ni ništa.To tek treba da idem da gledam.
51ff7bd6eee033903586a721fc1df6b2.jpg
c5d1c3acf8f7c61e46de74858110c8d7.jpg

Послато са SM-G355HN уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh