Milose pitaj Zorana,garant je negde preko i moze ili taj ili takav da donese,ali sto rece Spajki pazi da se ne pokrivi malo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pitao sam ga ,na odmoru je.Milose pitaj Zorana,garant je negde preko i moze ili taj ili takav da donese,ali sto rece Spajki pazi da se ne pokrivi malo.
Imam sanderuma slicnog ovom i zelenko mu nije naudio.Ja mislim da bi ti ovo pokidao i savio kao krmača mastan džak.Ovo samo u peskovitu zemlju sve masnije je kritično.
Manjevicu ukoliko kupis plug sa prepluznjacima racunaj da ces sa 4 prepluznjaka imati ne cetvorobrazni vec petobrazni plug.
Skini raonik, poneće zašto ne
A zbog čega tako misliš možda ja grešim ali sa ili bez predplužnjaka plug mora tu zemlju da prevrne sa predplužnjacima ostaje manja količina zemlje koja ostaje za dasku pluga jeste da imamo otpor na predplužnjacima ali je zato manji otpor na samoj dasci pluga ovo je moje mišljenje molio bih stručnije osoblje da razjasni problematiku.