prnjavor3
Član
Koji je ovo osječki plug? Cijena 150e mislio sam za fergu http://www.olx.ba/artikal/19968249/plugovi-osjecki-traktorski/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam mislio ovaj sa jednim izvodom da se skine komplet cilindar sa klipnjačom i da se stavi drugi kopmletan sa dva izvoda.
I ja sam imao isti problem kao i ti,pa sam prodao Huar trobrazni i kupio dvobrazni obrtac i nista posebno nisam dobio jedino vecu potrosnju goriva.I ja vucem sa belarusom 82.1 pa je potrosnja od 24litra presla na oko 35/40 litara po ha.zato ako ces okretac bolje kupi 2+1 pa kad mozes ti ori sa sva 3 a kad moras lako je skinuti treci.
Koliki je zahvat tog dvobraznog obrtača? Malo mi nije logično da se poveća potrošnja za preko 50%.I ja sam imao isti problem kao i ti,pa sam prodao Huar trobrazni i kupio dvobrazni obrtac i nista posebno nisam dobio jedino vecu potrosnju goriva.I ja vucem sa belarusom 82.1 pa je potrosnja od 24litra presla na oko 35/40 litara po ha.zato ako ces okretac bolje kupi 2+1 pa kad mozes ti ori sa sva 3 a kad moras lako je skinuti treci.
Koje su marke ovi crvendaci? Onaj plavi raba, tako?
Zasto obrtac koristis kao ravnjak ?