Plug - osnovna tema

opet problemi, sinoć radio, nisam primjetio, ujutro puknut vijak na plugu, neznam više što da pišem, već me sramota

Danas sam probao da definitivno sam resio problem flah id 4 mm skine se da izadje na drugoj strani na nulu i kad se ubaci tako da glave idu ka oranju tj ubaci se od napred i dobijem radni zahvat 28cm po glavi naj bolje u svemu ovome je sto srafovi ostaju i rupe ne moraju da se razbusuju.Sad mi krivo sto sam sve uzorao pa nemam gde da probam mislim da ce se ruja preporoditi imacu vecu brzinu mozda malo vecu potrosnju al nema veze zahvat ce sad biti 84cm a kad budu uslovi skinem ih i imam 100cm zahvat.

opet problemi, sinoć radio, nisam primjetio, ujutro puknut vijak na plugu, neznam više što da pišem, već me sramota

Baš te neće s tim plugom. To je ili neka jako loša kopija IMT a ili je original rađen od koma materijala. Ja sam lani sa svojim zapeo za korijen stare topole. Savilo lemeš al sve ostalo uredu. Prodaj to i kupi nekog olta ili leoparda. Njih barem nema kopiranih.

Baš te neće s tim plugom. To je ili neka jako loša kopija IMT a ili je original rađen od koma materijala. Ja sam lani sa svojim zapeo za korijen stare topole. Savilo lemeš al sve ostalo uredu. Prodaj to i kupi nekog olta ili leoparda. Njih barem nema kopiranih.

Nije za vjerovat vise, svaki dan neki problem, pitao kod hudika, komplet glave koje idu na 757 dodu 350€, po komadu, nemogu ici na 756, samo na 757, jer su 14"

Ove god sam uzeo Cantavirske raonike za 757 i sa zadnjim zakacio kamen na punoj dubini(U sam kraj njive se nalazi ukopan 20-ak cm,geometri su ga tu stavili).Zanimljivo da se nije iskrivio ni najmanje nego pukao kao staklo sam spic raonika.

Bobo gdje bi ja nabavio prave deflektore za ovaj vogel??Ovo što sam ja kao do sad motao i pravio nije ništa i ne rade poso.Gledao sam u rumi čini mi se Hudjikovi čini mi se 30e komad.Nije mi cijena problem nego valjaju li.

Ja sam kupovao nosace deflektora za IMT plug (drugacijih nema za kupiti u mojoj blizini) i jednu rupu za montazu sam iskoristio a drugu sam busio kako je meni pasalo. Deflektor metalni, puni za IMT plug i tako orem vec godinama. Vec sam deflektore dva puta navarivao s donje strane koliko su potroseni ;)

Svakako bih bio zadovoljniji da imam original Vogel deflektore od pravog materijala (ne poznam kvalitet Hudjikove robe pa ne mogu pricati) ali mala privreda u HR bas i nije neka kvalitetna pa kupujem po sistemu "daj sta das" ako bas mora mala privreda.

Znači imtove da uzmem i samo rupe prilagodim.Ima kod mene za uzet a nisu ni skupi a nazvaću i prodavnicu gdje sam uzeo plug da vidim mogu li mi nabavit original i pošto su.Hvala na odgovoru.

Nazad
Vrh