Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Baš te neće s tim plugom. To je ili neka jako loša kopija IMT a ili je original rađen od koma materijala. Ja sam lani sa svojim zapeo za korijen stare topole. Savilo lemeš al sve ostalo uredu. Prodaj to i kupi nekog olta ili leoparda. Njih barem nema kopiranih.
Ima ih kod mene 3-4 mogu do 70 cm.Ljudi jel znate gde ima neki veliku plug jednobrazni da moze 50 cm u zemlju ,da se kupi ?
Uzmi ugo moro 17" pa da vidiš hoće li 70cm ićTo mozda u nekom pjesku moze ici
Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока
Lično bio kod komšije kad je za voćnjak čova orao 65 cm-To mozda u nekom pjesku moze ici
Baš te neće s tim plugom. To je ili neka jako loša kopija IMT a ili je original rađen od koma materijala. Ja sam lani sa svojim zapeo za korijen stare topole. Savilo lemeš al sve ostalo uredu. Prodaj to i kupi nekog olta ili leoparda. Njih barem nema kopiranih.
Možda kod tebe u drenovi ali kod mene nema kamena ni na 15 m dubine.To mozda moze ici gdje je duboka zemlja a po brdima je plitak sloj zemlje i ima dosta kamena.
Bobo gdje bi ja nabavio prave deflektore za ovaj vogel??Ovo što sam ja kao do sad motao i pravio nije ništa i ne rade poso.Gledao sam u rumi čini mi se Hudjikovi čini mi se 30e komad.Nije mi cijena problem nego valjaju li.