Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ovakve plugove sam gledo u pelagicevu. prozivode se u makedoniji. kvaliteta nula. komsija kupio identican i sa zetorom 5245 u smrznutoj zemlji ga zguzvo ko pastetu. ja i dalje glasam za stare plugove 80ih godina, IMT plugove. nema im smrti. potrosni materijal mijenjaj i samo gas!! stare plugove da savijes bas treba sila. kod mene vecinom voze 756 sa zetorima 7745 i onim 80 oznake slicnog godista. ne mogu im pera odbit. licno sam gledo jedne prilike da je pomenuta kombinacija izvalila kamen iz zemlje ko 2 kanistera po 30 litara. na plugu je raonik savijen ka zemlji i nista vise. raonik skinut naderan cekicem na nakovnju i nazad na plug. oranje se nastavilo bez problema.Ako nema u Strizivojni kod Zdravka, poderan 756, nema nigdje
Stvarno mi je zao da ovako prolazis s tim plugom. Ako je 2008.g. jesi li siguran da je to original IMT da nije kopija sto se pravila kojekuda? Navodno su se u tri radnje diljem HR proizvodili razni djelovi pa su se na nepoznatoj lokaciji plugovi sastavljali i farbali te su ih svi dileri prikljucaka u HR prodavali pod IMT. Te kopije slicnosti imaju s IMT-om samo po izgledu i to iz daleka a ostalo ne zelim ni komentirati.
Ovo su plugovi koji nisu ni vidjeli IMT tvornice. Mekani kao zvaka, daske u pola tanje nego na originalima, varovi katastrofa, kvaliteta materijala opcenito sugava kao i kompletan proizvod:
Ovaj plug nije pravio IMT.Kakav 756... taj se mota samo zvoni....dva sam polomio sa 567 dok nisam uzeo ovaj 757vuce ga od 558...560...567.... ja imam trobrazni a ovaj vuce ko stigne....cak i ovi sa novim 820
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Original Imt samo stavljen tocak ..pretpluznjaci i menjane daske.....ram nije pipnut...cak ni farban nikadOvaj plug nije pravio IMT.
Za 200 evra nadjes leoparda...za 40-50 evra nabacis nove raonike i plazove(ako trebaju a po tu cenu trebaju) i samo gas.
Varijanta 2 je da u Rumi na vasaru posetis butik sagni se ,ima tu da se nadju polovni vratovi pa ako koji odgovara pada trgovina.
Predpluznjaci pomereni napred. Puno bolje radi. Ranije ubacuje biljne ostatke.Da se nadovezem na pricu o podesavanju predpluznjaka.
Ovako kako na slici od Murtina stoje bi trebalo da je pravilno po knjizi.
Meni su isto tako bili podeseni i bilo je da ponekad zagusi,sad sam ih pomerio napred i bolje je zaoravanje i nema gusenja
Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока