Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako nema u Strizivojni kod Zdravka, poderan 756, nema nigdje
Stvarno mi je zao da ovako prolazis s tim plugom. Ako je 2008.g. jesi li siguran da je to original IMT da nije kopija sto se pravila kojekuda? Navodno su se u tri radnje diljem HR proizvodili razni djelovi pa su se na nepoznatoj lokaciji plugovi sastavljali i farbali te su ih svi dileri prikljucaka u HR prodavali pod IMT. Te kopije slicnosti imaju s IMT-om samo po izgledu i to iz daleka a ostalo ne zelim ni komentirati.
Ovo su plugovi koji nisu ni vidjeli IMT tvornice. Mekani kao zvaka, daske u pola tanje nego na originalima, varovi katastrofa, kvaliteta materijala opcenito sugava kao i kompletan proizvod:
Kolega Srdjane kako mi se cini da je ovo na slici prva verzija IMT pluga s cetvrtastom gredom. Prethodnik ovog pluga je poznati "cjevas" i kako mi se cini da imate jos stariju verziju kverneland glava od kojih je kopirana glava za IMT plug. Ove daske su povijenije u originalu nego daske na obicnim 757 plugovima. To nisam ni znao dok nisam dosao kod kolege Kice i dao mu dasku za 757 sto sam imao u rezervi i kaze da ne pase na njegov 758. Odemo u bascu gdje je plug cjevas njegovog brata kad PASE... Osovina pluga je kao na "cjevasu", ploca sa segmentima za podesavanje osovine je kao na "cjevasu" i rucka starog tipa (prije kocke je bila obujmica kao na leopardima) se nazire bijele boje sto je bio detalj za te prve plugove s kverneland glavama. Daske farbane u bijelu boju i MISLIM rucka za podesavanje.
Imao sam negdje sliku takvog trobraznjaka i daske bijele a crvena nije ona svijetla nego neka ciglasto crvena. Ako su moje sumnje istinite imate bolji plug od bilo kojeg 757
Ovaj plug je kupljen nov 84godine zajedno sa imt567.... ram nikad nije diran... sad ga slabo koristim jer sam kupio ovaj za 5106Kolega Srdjane kako mi se cini da je ovo na slici prva verzija IMT pluga s cetvrtastom gredom. Prethodnik ovog pluga je poznati "cjevas" i kako mi se cini da imate jos stariju verziju kverneland glava od kojih je kopirana glava za IMT plug. Ove daske su povijenije u originalu nego daske na obicnim 757 plugovima. To nisam ni znao dok nisam dosao kod kolege Kice i dao mu dasku za 757 sto sam imao u rezervi i kaze da ne pase na njegov 758. Odemo u bascu gdje je plug cjevas njegovog brata kad PASE... Osovina pluga je kao na "cjevasu", ploca sa segmentima za podesavanje osovine je kao na "cjevasu" s lijeve strane i rucka starog tipa (prije kocke je bila obujmica kao na leopardima) se nazire bijele boje sto je bio detalj za te prve plugove s kverneland glavama. Daske farbane u bijelu boju i MISLIM rucka za podesavanje.
Imao sam negdje sliku takvog trobraznjaka i daske bijele a crvena nije ona svijetla nego neka ciglasto crvena. Ako su moje sumnje istinite imate bolji plug od bilo kojeg 757
Ovako postavljeni, rade odlično. Šta misliš da bi dobio pomeranjem napred ?Tako je. I kod mene tako stoje. Ali bi ih pomerio jos napred.
A sad znam da nisam sam na oranju. Ima nas vise znaci.
Svaka cast na znanju....iskreno ne znam ni ja....uvek sam mislio da mi je pretezak za 567 pa je stajao po strani kod brata i uzmem da ga probam jer sam poceo kidati 756ice sa visokim klirensom i od tad samo njega kacim.... kod ovog pluga nema oranja od 20 do 25.... ili ore ili ga ne kaci☺☺☺☺☺Kolega Srdjane kako mi se cini da je ovo na slici prva verzija IMT pluga s cetvrtastom gredom. Prethodnik ovog pluga je poznati "cjevas" i kako mi se cini da imate jos stariju verziju kverneland glava od kojih je kopirana glava za IMT plug. Ove daske su povijenije u originalu nego daske na obicnim 757 plugovima. To nisam ni znao dok nisam dosao kod kolege Kice i dao mu dasku za 757 sto sam imao u rezervi i kaze da ne pase na njegov 758. Odemo u bascu gdje je plug cjevas njegovog brata kad PASE... Osovina pluga je kao na "cjevasu", ploca sa segmentima za podesavanje osovine je kao na "cjevasu" s lijeve strane i rucka starog tipa (prije kocke je bila obujmica kao na leopardima) se nazire bijele boje sto je bio detalj za te prve plugove s kverneland glavama. Daske farbane u bijelu boju i MISLIM rucka za podesavanje.
E sad sam se cuo sa bratom.....U pravu si Imt 567 je kupljen 84 a plug nije....on je kupio plug ranije ...jer je pokojni cale imao 558aka i vukao je ovaj plug sa njim ranije ....znaci i pre 80.... Izvinjavam seZanimljivo... '84 godiste pa osovina starog tipa i rucka s lijeve strane... Sjecas li se jesu li daske bile bijele sa zadnje strane?
Jedva nadjoh sliku pluga s bijelom daskom i to bas na ovom forumu objavljena prije ohoho godina
Pa necu da govorim nesto pausalno ako se razumes...bas me zanimalo.... a sto se tice boje daske ...ne znam stvarno.... znam da je oran i dobar plug...i svi koji su bili skepticni ...kad su ga uzeli nisu verovali da je ovako oran ..naravno novi raonici ....pa i pretpluznjaci znace dosta ....ali i sam plug nesto imaSad prica vec ima smisla... Nisi morao da zoves covjeka u ovo doba
gledam te sa slike, moj ima 2 rupe za toplink, i nema plasetične deflektore, te ravno crtalo......jel netko zna, pod kojim je kutem savijen vrat????
i kako sam pisao, vrat se pomotao bočno, a nešto malo prema nazad, vrlo malo, a bočno toliko da je dobio kosu vuču....
sutra ću ispraviti vrat, imam još malo za odraditi, i poslije neznam što napraviti, 2 nova vrata su 130€, to mi je puno novca, pogotovo što se radi o takvom plugu, sada sam stavio i nove raonike, sve drugo na njemu nije loše, čak sam ga uspio i dosta dobro namjestiti, traktor ga jako lijepo vuče, zadovoljan sam, samo da se to nekrivi......opcija na koju sam još pomislio, da kupim stari plug, i provjerim, ako su vratovi dobri da uzmem s njega i stavim kod sebe, al opet i to nije malo trošak, od barem 200€......
Pa vise prostora izmedju predpluznjaka i glave. Uspeo sam ga tu par puta zastopati. ziv se namucim dok odglavim.Ovako postavljeni, rade odlično. Šta misliš da bi dobio pomeranjem napred ?
Nemamo još mnogo, tri parcele od 22, 7 i 3 kj. Prve dve su 700m dugačke
Sent from my HTC One mini using Tapatalk