Dukej ili ti los metar ili neznas gde treba da meris
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dukej ili ti los metar ili neznas gde treba da meris
Puno je to 1cm zahvata na 1ks i oreš kako hoćeš da imaš i brzinu a da ne preforsiraš.Ne bi se mnogo mešao ali moram reći da ako si kupio dajca da je i to samo traktor nije svemoguć ,a kolko sam svatio od 100 ks je e sad ako ti je njiva mesto zemlje pesak onda može vući 4 brazde a ako je zemljana zemlja bome 4 brazde puno kod nas rus 130 4x35 ima šta da vuče ako mene neko pita ja bi rekao za 100 ks 3x40 puna kapa.
koliku površinu obradjujes?Da li bih mogao da orem sa plugom 4x30, all su mi zadnje gume 460? Ili ce mnogo gaziti brazdu?
Tako sam i planirao. Pa ako, ne moze da vuce 4x30, icice sa 3x35.Kupi neki 3 + 1 sa podesivim zahvatom i tako ces imati dosta kombinacija sa svakakve uslove koji se mogu nametnuti
Jel se proizvodi jos uvek IMT 756? Ako se proizvodi, koja je okvirna cena za nov?
Gledam ove podatke sa sajta pa mi nesto i nije bas jasno. Ispada da 756 ima isti klirens kao manji 755, jel to nk ili vk? I jos mi nije jasno odakle to da je za 756 potrebno 50kw snage? Ispade da mi treba 577 da vucem neki pluzic sto bi ga i volovi vukli.