Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I Imt 539 i Rakovica vozice plug od dvije brazde 2x10", Rakovica ce voziti i 2x14" u laksoj zemlji i 2x16". Moze li to Imt 539?Dobro bre jagodinac po tebi je rakovica u rangu sa imt 539???!!! Pa gde to ima smisla aj molim te.... Po tome kako vi ovde govorite, znaci da bi belarus 82 konja bio idealan sa dve brazde???? To zadrzite za sebe.... Meni je nelogicno nelogicno nelogicno da rakovica vuce samo dve brazde kao i imt 539.... KAo sto sam rekao to je isto kao kada bi automobil sa 1200 kubika razvijao istu brzinu kao onaj sa 1900 kubika!
Znaci jel po tebi i ostalima ispada da je normalno da imt vuce 2 brazde i da rakovica vuce dve brazde??? Ako je vama to logicno onda ja ne zelim da ucestvujem u razgovorima sa vama jer vas prosto ne razumem, a niko nece da objasni to sto ja pitam....! Vama je logicno da imt 539 vuce dve brazde i da rakovica sa 65 konja vuce dve brazde.... Po tome onda je imt 539 trebao da dodje sa jednobraznim plugom...
I Imt 539 i Rakovica vozice plug od dvije brazde 2x10", Rakovica ce voziti i 2x14" u laksoj zemlji i 2x16". Moze li to Imt 539?
Nemam iskustva sa tim, Imam plug imt 755 niski klirens, koji kacim na imt 539, kod mene u kraju isto takve kaze na rakovicu... Ako jedan Inc ima 2.54cm onda i ako sam dobro izracunao ni 2*14 ni 2*16'' po meni ne moze.... kazem ako sam dobro izracunao...I Imt 539 i Rakovica vozice plug od dvije brazde 2x10", Rakovica ce voziti i 2x14" u laksoj zemlji i 2x16". Moze li to Imt 539?
I jos nesto IMT 539 tog Leoparda nemoze ni da makne iz mesta jel nemoze ni da ga podigne ni da ga zakaci...
ZAr nije tako druze????
Nemoj u zadnjicu, tamo je metal i izvod kardana. tuci ga u gumu. Kad tad ce ti zatrebati nogaPlaniram ovakvog lepotana za 560,ako nebude mogao da ore sa njim na 25cm ima da dobije traktor od mene nogu u zadnjicu