Sve je to u redu, ideja je dobra ali im manjka realizacija... A u prethodnom postu sam pisao sta je problem gde vidim smetnju, vidim smetnju to sto nisu samostalni, to sto u senci stoje ljudi kojima nije u interesu sve to sto ste naveli a sta bi trebalo da rade i da nesto proizvode viseg stepena prerade.
Dobro je sto su bili u Briselu, dobro je sto su pokretni sto ne stoje u mestu vec se trude i pokusavaju. Nadam se samo da "regrutuju" svoje mladje clanove da im u tome pomognu, mlade elokventne ljude koji dolaze iz tih krajeva a studiraju ili su zavrsili studije a razumeju se u racunare, jezike, spremni su da se bore na trzistu i da se uhvate u kostac sa svim problemima koji se nalaze na tom putu.
Da bi uspeli u tome sto rade moraju imati kvalitetne ljude a za njih nisam siguran da ih imaju. Kada sam pre pisao da bih voleo da vidim radnu biografiju coveka koji vodi to udruzenje neko je ovde napisao kako to nije potrebno kako svi znaju da je vredan, posten, najbolji itd itd same reci hvale. Tamo daleko u tom Briselu takvi nece napraviti rezultat, jer otici na jednu veliku manifestaciju trazi odredjeno znanje i iskustvo.
Poseta jednoj takvoj manifestaciji mora doneti rezultat u kratkom vremenskom roku , bez rezultata to je suludo potrosen novac i eventualno ekskurzija za pojedine ljude (ovoga sam se nagledao cak i kod puno uglednih firmi, a tada sam ja pravio rezultat) sto je isto lepo ali za pojedince a ne za sve clanove. Voleo bih da cujem koje su oni rezultate napravili ali ne u kontaktima vec u brojkama...
Zbog svega ovoga, mislim da dok ne obezbede par ljudi koji imaju "pristojne biografije / CV" i iskustvo (par imena koja imaju tezinu u tom svetu) oni nece daleko stici. Sami da iznesu tako veliki i odgovoran posao njihove sanse su u promilima.
Ovo je moje misljenje, mozda nisam u pravu??