Da se cena lomi sredinom Januara??? Kada se nije nista nista promenilo sad pred njihov Bozic onda su izgledi da se situacija promeni u dogledno vreme u promilima.... Cena za rolend 2 eura fco Srbija i nema prodaje... Ko je dugo u poslu shvata da promene nece biti ostali se nadaju i nadaju a za sve to vreme gube novac... Moj predlog ko god ima nesto robe neka se resava toga odmah, manje ce se kajati nego ako bude nastavio da ceka...
- - - - - - - - - -
Zadruga EKo Voce je osnovana sa jednom dobrom namerom ali ljudi koji je vode ce je upropastiti, pre svega jer nece da angazuju strucne ljude po pitanju prodaje i plassmana robe, drugo povezani su sa ELIKSIROM (eliksir im je bio zirant po jednom kreditu kod fonda za razvoj, ovaj podatak mozete naci na sajtu fonda za razvoj) sto im automatski umanjuje kredibilitet kod mnogih i sto ih stavlja u situaciju da nisu bas tako nezavisni kako se predstavljaju... Prava zadruga ono o cemu sam ja pisao treba da bude samostalna i na svojim nogama da radi u okviru svojih mogucnosti i potencijala a ne da bude jos jedan "otkupni centar" jedne velike firma ma bilo kako ona da se zove.
Ipak dole u tom kraju izgleda najbolje jos uvek kod ljudi prolaze price i obecanja koja nisu ni u cemu utemeljena, kao sto je pre par godina jedan covek javno pricao da ce otkupiti basnoslovnu kolicinu maline iz Srbije za Austrijsku firmu za koju niko nikad nije cuo a povrh svega da ludilo bude potpuno doveli su i jednog austrijanca da drzi govore za koga niko nikad nije cuo iz sveta prehrambene industrije i izvoza duboko zamrznutog voca... Sludeti narod koji je dovoljno sam po sebi sludjen je dobitna kombinacija da pojedinci ostvare licnu korist za svoje ili u necije drugo ime.
- - - - - - - - - -
To sto niste njihov clan niste nista izgubili, to je samo jos jedna ispostava jedne velike firme i nista drugo. Sve ostalo je dobar marketing vec vidjen kod vas dole na tim prostorima. Meni je trebalo samo 10minuta (bez da okrenem i jedan telefon) da otkrijem o cemu se radi.