Pioneer hibridi

Danas uzeo još 10 džaka F02,25.000 zrna 6,8 kg.Made in Serbia.:ppozdrav:

Prosle godine dao rod oko 3700-3800 kg/kj,setva na 18cm.Po meni isuvise rani hibrid za neki ozbiljniji prinos,ali sve zavisi od godine.

Jel moguce da niko nije sejao Colombu?
Sejao sam ja, ali ima 5,6 godina.Greskom smo posejali na 18,19 a djubrenje nije bilo neko ako se dobro secam samo 250-300kg KAN-a u prihrani.Svaka stabljika je imala klip ali stiniji.Za prinos i kolicinu padavina se ne secam ali se secam i da je njiva bila korovljiva prilicno.Definitivno zilav hibrid, podnosi slabiju agrotehniku.

pogledajte klijavost akvamaxa ima da se neprijatno iznenadite 90 % a energija klijanja 87% i to sa punom dozom ponca,zamislite kakav je onaj bez ponca,dok su svi koji su iz uvoza na 93 -95% klijavosti.ima ih i sa fuzarijumom i jos koje cime gledajte dekleracije. koje su kod prodavaca

Pre jedno nedelju dana mi je stigao A46. Deklaraciju su samo nalepili na vrecu, ne drzi je dakle onaj kanap gore.

Pioneer_A46.jpg

Bilo je takvih vreca i ranijih godina, secam se da su ljudi morali da seku makazama deklaraciju (tj prvi sloj sa dzaka)kad su nosili za gratis vrece. Pod 12 ne pise da je prepakivano, a najbolje je traziti veliku dekleraciju na uvid

Danas pitam promotera Pioneera kakav je kukuruz taj P0725,kaze mi nesto slicno P88 i veceras gledam ja sliku klipa tog P88 i P0725 i provalim da su stavili istu sliku u katalogu...Evo ga P88 koji je povucen pre 2 godine http://srbija.pioneer.com/Proizvodi/Kukuruz/FAO700/PR34P88.aspx a evo ga P0725 http://srbija.pioneer.com/Proizvodi/Kukuruz/FAO600/P0725.aspx E ako je stvarno zamena ili tome slicno,bas mi je drago posto sam taj P88 imao i bio je odlican kukuruz,malo nize postavljen klip ali prinosan i zdrav!

Nije prepakivano nego je seme iz uvoza i to iz ove godine,ima i plavu OECD etiketu sigurno na dnu zalepljenu...ako se ne varam

- - - - - - - - - -

Pre jedno nedelju dana mi je stigao A46. Deklaraciju su samo nalepili na vrecu, ne drzi je dakle onaj kanap gore.

Pioneer_A46.jpg
Nije prepakivano nego je seme iz uvoza i to iz ove godine,ima i plavu OECD etiketu sigurno na dnu zalepljenu...ako se ne varam

uvozno sjeme nema prosivenu deklaraciju samo nalijepljenu i ja sam bijo sumljicav dok nisam provjerijo

Nazad
Vrh