Svratio danas vracajuci se iz BG-a na jedan ogled van sela Pioneer hibrida,recimo jedno 25-hibrida sto starih sto najnovijih! S kraja izgledalo lepo i to me i privuklo,inace ne bi u sred podna po onom suncu,travi koja nije pokosena i preskacuci neociscen kanal izasao iz klimatizovanog auta ali...dzavo mi ne da mira i udjem ja u taj "na oko" lep kukuruz kad tamo..............nema klipova!Hibrid A46 izgoreo do metlice,nema klipa,sklop ubitacan mislim na 20 cm...Idem dalje,pored D12 ima klipa,opustio se kao kod "kodkuce" visi i ceka vreme za berbu,mogao bi i odmah ako bi se on pitao!Dalje D11 solidno,sklop malo redji ali kvaran do zla Boga,nema jedan klip da nije nacet,budzav,da crv ne viri iz njega,lepo podgoreo ali ima klipa.B23 kada sam pogledao reko,jbt dobar...Medjutim taska se iskezila po metra,sav se isprekrstao kad 1-2-3 klipovi malecni,klipovi se uvijaju-zrno nije nabijeno vec mogao bi da se bere i on...Pored P1114 ali nisam imao vise volje da gledam,ubi me toplota a i cekali me u autu.Sve u svemu KATASTROFA!!!